2012-05-12 03:56:43
Φωτογραφία για ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ... ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΕΦ ΕΔΩ!
Στον λαό του Θρύλου αναφέρθηκε ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, για τον οποίο παραδέχτηκε πόσο πολύ τους βοήθησε στον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα.

«Ο Ολυμπιακός είναι σε έναν τελικό. Πραγματικά, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο. Είναι καλύτερα και από το ΣΕΦ εδώ. Αξίζαμε να πάμε τελικό», ήταν το πρώτο σχόλιό του μετά τον αγώνα.

Είπε ακόμα Για τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα: «Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ δυνατή ομάδα. Θεωρώ ότι η άμυνα ήταν το «κλειδί» για εμάς. Ήμασταν πολύ διαβασμένοι σε αυτό το κομμάτι. Μας μπήκαν και τα τρίποντα. Καταφέραμε να περιορίσουμε σε βασικό βαθμό όλη την ομάδα τους. Μόνο ο Ναβάρο έκανε εξαιρετικό παιχνίδι, που το περιμέναμε, κι από εκεί και πέρα είμαστε έτοιμοι για τον τελικό της Κυριακής (13/05)».

Για τον τελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στον πόντο. Οι ομάδες είναι ισάξιες. Όλα κρίνονται στη μέρα και στη λεπτομέρεια. Με οποιαδήποτε ομάδα και να παίζεις είναι δύσκολο να κερδίσεις με 25 πόντους διαφορά ένα τέτοιο παιχνίδι σε Final 4. Αν παίξουμε την ίδια άμυνα με την ΤΣΣΚΑ θεωρώ πως θα μείνουμε κοντά στο σκορ και θα καταφέρουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ