2012-05-12 08:45:12
Φωτογραφία για Μήνυμα προς τον κ. Σαμαρά
Η ιδέα σας για πατριωτικό ευρωπαικό μέτωπο, που προχτες ήταν Ευρωπαικό Κεντροδεξιό Μέτωπο και αύριο μπορεί να λέγεται αλλιώς, είναι... άλλο ένα δείγμα ότι πελαγοδρομείτε. Είστε απλά ένας πολιτκός αρχηγός και όχι ένας ηγέτης. Πήρατε ένα ηττημένο κόμμα στο 33% και το ντροπιάσατε να είναι πρώτο με 18,85%. Ξέρετε δεν εχω ψηφίσει ποτέ δεξιά.Τον δεκέμβρη όμως θα ψήφιζα. Θα σας ψήφιζα αν δεν είχατε μπει στη συγκυβέρνηση, Θα σας ψήφιζα αν δεν είχατε μπεί στην συγκυβέρνηση που ψήφισε 22% μειώσεις στους μισθούς, που κατέλυσε κάθε εργασιακό δικαίωμα. θα σας είχα πιστέψει.

Αδυνατείτε να καταλαβετε τι ζητά ο κόσμος. Απαιτείτε από το 2ο κόμμα να κυβερνησει και να εφαρμόσει αυτό που θέλει ο κόσμος, ενώ ώς πρώτο κόμμα θα μπορούσατε να κυβερνήσετε εσείς και να το εφαρμόσετε. Δεν θέλετε όμως και δεν μπορείτε. σας κρατούν δεμένο οι δεσμεύσεις σας. Ξέρετε ποιο είναι το αστείό. Οτι ποτέ κανείς πολιτκός, ούτε εσείς, δεν έχει δείξει τέτοιο πάθος όταν πάιρνει πίσω δεσμευσεις προς εμάς. τους Ψηφοφόρους και Εργοδότες σας.


Λυπάμαι, επίσης που προφανώς θεωρείτε ότι ο λαός θα τρέξει κοντά σας αν φέρετε στην Ν. Δημοκρατία καθαρά μνημονιακές τάσεις όπως η κ. Μπακογιάννη και ο κ. Μάνος. Αποτελεί μνημείο ελλειψης οξυδέρκειας να το κάνετε αυτό με επαναληπτικές εκλογές εν όψει.

Κύριε Πρόεδρε της Ν. Δημοκρατίας, δεν με ενδιαφέρει πιο κόμμα θα κυβερνήσει. Αρκεί να μην εφαρμόσει το μνημόνιο και τα επόμενα μέτρα. Αυτή χοντρικά ήταν η ετυμογορία της 6ης Μαϊου. Αν θέλετε ο κόσμος να ανέβει στο πλοίο που λέγεται Ν. Δημοκρατία, θα πρέπει να πιστεύει ότι το πλοίο σας θα παέι εκεί που θέλει ο κόσμος. Αν το πιο σημαντικό κειμήλιο στα αμπάρια σας είναι οι δεσμευσεις σας προς την Ευρώπη, φοβάμαι ότι το καράβι Ν. Δημοκρατία θα εκφυλιστεί σε σωσίβια λέμβο.

Με τιμή

Ένας παρολίγον Ψηφοφορος σας

http://apatopigadi.wordpress.com/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
O νέος εθνικός διχασμός
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
O νέος εθνικός διχασμός
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ