2012-05-12 09:32:05
Φωτογραφία για ΑΓΓΕΛΟΥ : ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ
Ο Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε στο RedPlanet.gr για την σπουδαία επικράτηση του Ολυμπιακού επί των "μπλαουγκράνα", που μετρούσαν 18 νίκες σε 19 παιχνίδια στη διοργάνωση πριν από τον ημιτελικό του Final-4 της Κωνσταντινούπολης!

"Πήραμε μία μεγάλη νίκη. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την τεράστια προσπάθεια που έκαναν", μας είπε αρχικά ο άμεσος συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού"και πρόσθεσε:

"Μπήκαμε δυνατά από την αρχή της αναμέτρησης και κάναμε το παιχνίδι μας. Η Μπαρτσελόνα πέρασε μπροστά στο σκορ μόλις μία φορά κι αυτή στη δεύτερη περίοδο. Είμαστε όλοι χαρούμενοι για το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για τον τελικό".

Όσο για τον τελικό της Κυριακής (13/5, 21:00) με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Βαγγέλης Αγγέλου είπε: "Θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας να πιάσουμε τα δικά μας επίπεδα απόδοσης και να διαπιστώσουμε κατά πόσο αυτά είναι ικανά να ελέγξουν μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Πρέπει να προσπαθήσουμε γιατί σε ένα παιχνίδι όλα γίνονται".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ