2012-05-12 13:38:24
Φωτογραφία για 6o Διεθνές Συνέδριο για τους λάτρεις του Tattoo
Για έκτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται, από την Red & White Productions, Διεθνές συνέδριο για τους λάτρεις των τατουάζ. Το 6oΔιεθνές Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 11,12 & 13 Μαΐου 2012 στο Κλειστό Φαλήρου [Tae Kwon Do], Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου Μετά την μεγάλη περσινή ανταπόκριση του κόσμου στην διοργάνωση, όπου οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 35.000, φέτος το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί σε καινούργιο, μεγαλύτερο και ενιαίο χώρο.

Εκεί θα παρευρεθούν κορυφαίοι Έλληνες αλλά και ξένοι καλλιτέχνες (ένας εκ των oποίων είναι ο Carlos Rojas) απ’ όλο τον κόσμο οι οποίοι θα παρουσιάσουν την δική τους οπτική πάνω στην πανάρχαια αυτή τέχνη επιδεικνύοντας τα σχέδιά τους, ενώ θα ενημερώνουν και τους επισκέπτες για ότι έχει να κάνει με ζητήματα tattoo, όπως τεχνοτροπίες, χρωματισμοί, απαραίτητοι κανόνες υγιεινής κ.α.

Στο χώρο του συνεδρίου, θα υπάρχουν επίσης περίπτερα με tattoo supplies, είδη ρουχισμού και accessories, gadgets, αερογραφίες, μόνιμο μακιγιάζ κ.α.


Το πρόγραμμα του festival θα περιλαμβάνει δρώμενα όπως: Art Fusion, όπου 5 καλλιτέχνες ζωγραφίζουν σε 5 καμβάδες και κάθε 3 λεπτά αλλάζουν θέση και συνεχίζουν, αλλάζοντας το σχέδιο του προηγούμενου καλλιτέχνη βάζοντας τη δική τους φαντασία, Body Painting Show, εκθέσεις σχεδίων με επιδείξεις και βράβευση των καλύτερων σχεδίων από αυτά, διαγωνισμούς καλύτερου tattoo ανά κατηγορία όπως Best Color Tattoo Contest, Best Black & Grey Tattoo Contest, Best Tattoo of theShow, Graffiti Show, Bike & Skate show, Bondage Show, Acrobatics και Capoeira Show. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν live & dj set.

Μέρες και Ώρες λειτουργίας

11/5 Παρασκευή [14:00-24:00]

12/5 Σάββατο [12:00-24:00]

13/5 Κυριακή [12:00-24:00]

Προπώληση

T.B.A.

Τιμή Εισιτηρίου

1 Ημέρα: 10€

3 Ημέρες: 20€

Για περισσότερες πληροφορίες:
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΧΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Ο ΚΡΣΤΙΤΣ;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΧΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Ο ΚΡΣΤΙΤΣ;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ