2016-02-25 13:30:26
Φωτογραφία για Ο Σταθάκης διαψεύδει ότι οι επιχειρήσεις έχουν φύγει από την Ελλάδα...
Διέψευσε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης στη Βουλή ότι έχουν φύγει από την Ελλάδα για την Βουλγαρία 60.000 επιχειρήσεις, επικαλούμενος στοιχεία του Ελληνο-Βουλγαρικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδας.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Αυγενάκη, ο υπουργός Οικονομίας χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς αυτούς παραπλανητικούς και ειδήσεις παραπληροφόρησης που δημιουργούν κλίμα καταστροφολογίας υποστηρίζοντας πως σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει από τον πρόεδρο του Ελληνο-Βουλγαρικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδας έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2014 (!) το σύνολο των ελληνικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη Βουλγαρία ήταν 11.000 εκ των οποίων οι 9.000 δεν είχαν ούτε έναν απασχολούμενο και οι 6.000 είχαν μηδενική δραστηριότητα, ενώ έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2015, κατεγράφησαν περίπου άλλες 2.000 νέες εγγραφές επιχειρήσεως την Βουλγαρία από την Ελλάδα, που όμως στο σύνολό τους δεν δημιουργούσαν ούτε μια νέα θέση εργασίας.

Από τους ισχυρισμούς του κ. Γιώργου Σταθάκη, εάν ισχύουν, αυτό που προκύπτει είναι ότι οι 13.000 επιχειρηματίες μεταφέρουν επιχειρήσεις φαντάσματα στην Βουλγαρία!
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ