2016-03-01 15:26:19
Φωτογραφία για Musttag : Μια online πλατφόρμα για τον Άνδρα
Διαβάστε την ανακοίνωση: "Ο κλάδος του Μάρκετινγκ και της... Επικοινωνίας, καθώς παιδί της ΑΣΟΕΕ, ήταν πάντα η μεγάλη μου αδυναμία. Με δελέαζε αυτή η δημιουργική σπαζοκεφαλιά για το πως θα καταφέρεις να πας το project σου ένα σκαλί παραπάνω και πως θα πείσεις τους άμεσα εμπλεκόμενους να σε εμπιστευτούν. Το να ακολουθήσεις την πεπατημένη, ενώ μπορείς να ηγηθείς είναι μία τακτική που ποτέ δεν εφάρμοσα.

Οι εποχές, όμως που ακολούθησαν, στην χώρα μας κυρίως, δεν κατέστησαν εφικτή, όλη αυτήν την προσπάθεια, διότι οι εταιρείες φοβήθηκαν να ηγηθούν στην αγορά και να εμπιστευτούν νέους ανθρώπους, που ακόμα έχουν όρεξη να προσφέρουν και να δημιουργήσουν. Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα προσπαθήσαμε να συμβιβαστούμε και να πείσουμε τους εαυτούς μας πως είναι προκλητικό να ονειρευόμαστε.

Καθότι, όμως ασυμβίβαστη, δεν μου άρεσε ποτέ η μαζικότητα των συναισθημάτων κι έτσι θεώρησα πως αν έχεις την σωστή ιδέα μπορείς να πετύχεις
. Έτσι, το Musstag γεννήθηκε ως ιδέα την εποχή που απασχολούμουν ως freelancer σε διάφορα blog μόδας και lifestyle. Οι ανεξάντλητες ώρες ενασχόλησής μου με έκαναν να συνειδητοποιήσω πως η θεματολογία τους είχε να κάνει κυρίως με την γυναίκα, ενώ τα άρθρα που ήταν για το ανδρικό κοινό ήταν περιορισμένα ή είχαν μια μορφή αστεία χωρίς να εκπροσωπεί επί της ουσίας την δική τους καθημερινότητα και αγωνία.

Το Musttag είναι ένας διαδικτυακός χώρος, όπου θα παρουσιάζονται ιστορίες επιτυχημένων Ανδρών στους κλάδους τους, θέματα σχετικά με μόδα, ταξιδιωτικούς προορισμούς, grooming, συμβουλές, κ.λπ. . Βασικός στόχος είναι να δίνει την ευκαιρία σε εταιρείες που έχουν προϊόντα ή υπηρεσίες με βασικό target group το ανδρικό φύλο, να προσεγγίσουν με αξιοπρέπεια και με ελάχιστους οικονομικούς πόρους τον τελικό τους καταναλωτή με την δυνατότητα να αυξήσουν τις πωλήσεις τους.

Σαν ιδέα το Musttag έχει ξεκινήσει πιλοτικά από τον Νοέμβριο του 2015 με μία σελίδα στο Facebook και στο Instagram, όπου ήδη έχει αποδείξει, με τα πολλαπλά κλικαρίσματα, πως υπάρχει ένα κοινό που το «περίμενε». Βασικός συνεργάτης και φίλος της σελίδας είναι ο ηθοποιός του Εθνικού θεάτρου Αντώνης Χαντζής, όπου με παρότρυνε στην άμεση υλοποίησή του. Πολύτιμη, επίσης, βοήθεια εισέπραξα και από τον Γιάννη Πουλημένο (Φωτογράφο-Γραφίστα) σε πολλά από τα θέματα που παρουσιάστηκαν μέχρι στιγμής.

Παρόλαυτά, επειδή η οικονομική στενότητα δεν επιτρέπει την περαιτέρω μεγέθυνσή της σελίδας, στράφηκα στην λύση του crowd-funding με παράλληλο στόχο την διεθνοποίηση και του κοινού, αλλά και των προϊόντων-υπηρεσιών, που μπορούν να προσφερθούν στην πλατφόρμα.

Η καμπάνια του Musttag έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες στο Indiegogo και μαζί με αυτήν ταξιδεύουμε σε χώρες και συνομιλούμε με ανθρώπους, που δεν φανταζόμασταν. Για όσους δεν γνωρίζουν, η μέθοδος του crowd-funding σημαίνει πως η κάθε συνεισφορά έχει και την ανταπόδοση της για τον «ευεργέτη» της, λεπτομέρειες της οποίας θα ανακαλύψετε κατά την ανάγνωση της καμπάνιας.

Θέλω, εν κατακλείδι, να τονίσω πως το δυνατό χαρτί της καμπάνιας είναι η δημιουργία πολλαπλών και συνεχόμενων θέσεων εργασίας, διότι αυτό είναι και το άμεσο πρόβλημα της χώρας μας.

Εάν θέλετε να στηρίξετε τη νέα αυτή προσπάθεια, μπορείτε να προωθήσετε την καμπάνια μέσω των social media και να την επικοινωνήσετε στους φίλους και τους γνωστούς σας.

Ακολουθήστε το Musttag στα social media : Facebook |Instagram."
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ