2016-03-01 20:40:17
Φωτογραφία για ΠΑΡΝΤΟ : ΕΙΜΑΙ ΛΥΠΗΜΕΝΟΣ...
Ο Φελίπε Πάρντο μίλησε σε ΜΜΕ της Κολομβίας για τον ερυθρόλευκο τίτλο και την προοπτική της επιστροφής του στην Εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού είπε για:

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος: Είχαμε πολλούς πόντους αβαντάζ, αλλά τώρα είμαστε και τυπικά πρωταθλητές. Το να είσαι πρωταθλητής δεν είναι κάτι που το καταφέρνεις πάντα. Πρώτα γιορτάσαμε στο γήπεδο αλλά δεν τελειώσαμε γιατί θα το γιορτάσουμε και την τελευταία αγωνιστική.

Την ενδεχόμενη κλήση του στην Εθνική Κολομβίας: Είμαι λυπημένος που δεν έπαιξα, γιατί τα πράγματα μου πήγαιναν καλά τόσο καιρό και 'έδεσα' με την ομάδα. Είχα έναν τραυματισμό κι επέστρεψα σε πιο σύντομο διάστημα από ο,τι προέβλεπε ο γιατρός. Πάντα, θέλω να είμαι καλά. Δεν χάνω την πίστη μου ότι θα είμαι στην Εθνική Κολομβίας.

Το ελληνικό πρωτάθλημα και τον Έλληνα ποδοσφαιριστή: Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό. Δεν είναι όμως ποδόσφαιρο με πολλές... μάχες. Όλες οι ομάδες αμύνονται όταν παίζουν με τον Ολυμπιακό, εκτός από την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Οι οπαδοί μας είναι πολλοί απαιτητικοί κι όταν δεν μας βγαίνει το παιχνίδι, μας το βγάζουν εκείνοι. Η πλειοψηφία των Ελλήνων ποδοσφαιριστών είναι δυνατοί. Τους αρέσει να δουλεύουν και είναι πολύ διαχυτικοί.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ