2016-03-02 13:26:02
Φωτογραφία για Αυτές είναι οι ιδανικές εκπομπές στην τηλεόραση για κάθε ζώδιο...
Τι εκπομπές θα ήθελαν να βλέπουν συχνότερα τα ζώδια στην τηλεόραση;

Πώς θα έφτιαχναν εκείνοι το πρόγραμμα, αν ήταν δικό τους το κανάλι; Να μερικές φανταστικές εκπομπές, που πιθανόν θα ήθελαν να βλέπουν.

ΚΡΙΟΣ

Παραλίγο να με φάει ο καρχαρίας, η αρκούδα, ο πύθωνας.Συγκλονιστικές μαρτυρίες - (Γίνε, στην κυριολεξία όμως, ένα με τα πλάσματα).

· Σπορ για το σκορ. Αθλητικό. - (Μόνο τα γκολ, τα καλάθια, οι πόντοι. Χωρίς τους αγώνες. Για την ηδονή της νίκης).

· Πες το και έγινε. Μαγειρική. - (Ο Τζέιμι Όλιβερ σου δείχνει πώς να ετοιμάσεις μόνος σου ένα τραπέζι για 12 άτομα, με 10 διαφορετικά πιάτα, σε 8 λεπτά).

· Έρωτας και ομηρία. Τουρκικό αισθηματικό περιπετειώδες σίριαλ - (Ο Σαβάς είναι ένας τρομοκράτης της Αλ-Κάιντα που έχει απαγάγει τη Γιασεμίν, κόρη του υπουργού Άμυνας, αλλά ο έρωτας έχει άλλα σχέδια...)

ΤΑΥΡΟΣ

· Εξωτικά κοψίδια. Μαγειρική - (Συνταγές για τάρανδο, γκνου, νυχτερίδα και άλλα, στο μπάρμπεκιου, στον φούρνο, στο τηγάνι...)

· Πώς να επιτύχετε, χωρίς να δουλέψετε εντελώς σαν σκυλί - (Σειρά ντοκιμαντέρ, με πρωταγωνιστές πλούσιους και πετυχημένους άχρηστους, που αφηγούνται πώς τα κατάφεραν χωρίς να κάνουν τίποτα).

· Θρυλικές αναμετρήσεις σκακιού, γκολφ, μπιλιάρδου, μπριτζ. Αθλητικά - (Αργά, ήρεμα πράγματα).

· Έρωτας και εφορία. Τουρκικό αισθηματικό οικονομικο-κοινωνικό σίριαλ. - (Ο Σαβάς είναι ένας μέγας φοροφυγάς και η Γιασεμίν μια τίμια υπάλληλος του ΣΔΟΕ. Θα νικήσει ο έρωτας ή οι συνειδήσεις;)

ΔΙΔΥΜΟΙ

· Τόλμη και πειρατεία. Σειρά ντοκιμαντέρ. - (Ιστορίες διάσημων χάκερ. Αν έδειχναν και πιο συγκεκριμένες οδηγίες, ακόμα καλύτερα).

· Υπάρχει κλήση. Ριάλιτυ - (Μια νεανική παρέα εξερευνά το μείζον κοινωνικό θέμα: κατά πόσον το τηλεφωνικό «φτύσιμο» από την πλευρά κάποιου είναι χυλόπιτα ή σύμπτωση).

· Αδελφός στο τούνελ. Ελληνική σειρά. - (Δυο δίδυμα αδέλφια, που χωρίστηκαν μετά τη γέννησή τους, συναντιούνται τυχαία μέσα στο μετρό. Θα καταφέρουν να ξαναβρούν επαφή; Θα μιλήσει το αίμα;)

· Έρωτας και ετυμηγορία. Τουρκικό αισθηματικό δικαστικό σίριαλ. - (Η Γιασεμίν κατηγορείται για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε και ο Σαβάς είναι ο εισαγγελέας στη δίκη της).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

· Θα καταστραφεί τελικά ο κόσμος το 2012; Σειρά ντοκιμαντέρ. - (Τι είπαν οι προφήτες Ιωήλ, Ιεζεκιήλ και Δανιήλ. Τι προφήτεψε η Αγία Χίλντεργκαρντ. Να τα πει και κανένας καινούργιος, γιατί πήξαμε με τους Μάγια και τον Νοστράδαμο).

· Μες στη μαύρη μαυρίλα. Ενημερωτική εκπομπή. - (Για να χαίρεσαι, γιατί υπάρχουν και χειρότερα από τα δικά σου).

· Κοινωνία με μαρέγκα. Μαγειρικό ριάλιτυ. - (Πώς, φτιάχνοντας γλυκά, ολόκληρες οικογένειες γίνονται πιο ευτυχισμένες και πιο δεμένες).

· Έρωτας και πανωλεθρία. Τουρκικό αισθηματικό εφοπλιστικό σίριαλ. - (Η οικογένεια πλοιοκτητών της Γιασεμίν καταστρέφεται οικονομικά. Αλλά ο Σαβάς την αγαπά, έστω και φτωχιά).

ΛΕΩΝ

· Ιστορικές βιογραφίες Μεγάλων. Σειρά δραματοποιημένων ντοκιμαντέρ. - (Αν δεν είσαι Μέγας Αλέξανδρος, Κωνσταντίνος, Ναπολέων, και που ζεις, πολύ σου είναι...).

· Η ζωή της Εκάλης. Ριάλιτυ. - (Παρακολουθούμε την καθημερινότητα τεσσάρων ευκατάστατων οικογενειών, ανακαλύπτοντας ότι τα πλούτη δεν φέρνουν την ευτυχία, αλλά ούτε και ιδιαιτέρως τη δυστυχία).

· Όσο υπάρχουν θεάνθρωποι. Η ιστορία των αιρέσεων. Σειρά ντοκιμαντέρ. - (Είναι ενδιαφέρον το πώς γοητεύουν τόσο κόσμο, ε, δεν είναι;)

· Έρωτας και φαντασμαγορία. Τουρκικό αισθηματικό ιστορικό σίριαλ. - (Ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής φυλακίζει τη Γιασεμίν στο χαρέμι του αλλά εκείνη αγαπά τον σκλάβο Σαβάς, πρώην πρίγκιπα της Αλγερίας ).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

· 570 τρόποι να βράσεις νερό για μακαρόνια. Μαγειρική. - (Αγγίζοντας την τελειότητα).

· Σπίτι στη βροχή. Ενημερωτικό. - (Πώς να κάνεις μόνος σου μονώσεις, στεγανοποιήσεις, αλλά και εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών, αντικατάσταση κουφωμάτων και άλλα μερεμέτια).

· Κρεβάτι, η πιο όμορφη αγγαρεία. Ριάλιτυ. - (Επώνυμες νοικοκυρές μιλάνε για τις τακτικές «τράβα με κι ας κλαίω» στο συζυγικό σεξ).

· Έρωτας και λετσαρία. Τουρκικό αισθηματικό ψυχολογικό σίριαλ. - (Η Γιασεμίν ερωτεύεται τον Σαβάς, παρόλο που αυτός βρομοκοπάει, γιατί όταν ήταν μωρό κόντεψε να πνιγεί και έχει φοβία με το νερό).

ΖΥΓΟΣ

· Ο καθένας με το βιολί του. Ψυχαγωγικό. - (Αξέχαστες συναυλίες με ορχήστρες εγχόρδων).

· Βγάλε τον κύκνο που κρύβεις μέσα σου. Ριάλιτυ. - (Κατάκτησε την ομορφιά με απλούς τρόπους, όπως ολική λιποαναρροφησούλα με γαστρικό μπάι-πας και δυο-τρεις πλαστικούλες).

· Δεν έχει καθόλου γούστο. Μεσημεριανή ενημερωτική εκπομπή. - (Ένα πάνελ από στιλίστες, φωτογράφους και δημοσιογράφους σχολιάζει τι φοράει ο ένας και ο άλλος κοσμικός, τρώγοντας διαρκώς μηνύσεις).

· Έρωτας και μπασκλασαρία. Τουρκικό αισθηματικό κοινωνικό σίριαλ. - ( Ο αριστοκρατικός και καλλιεργημένος Σαβάς ερωτεύεται τη Γιασεμίν, η οποία είναι μεν πανέμορφη, αλλά ντύνεται σαν σκυλού και ακούει μόνο αμανέδες).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

· Εσύ στο χώμα κι εγώ στη φυλακή. Σειρά δραματοποιημένων ντοκιμαντέρ. - (Έρωτες με τραγική κατάληξη, που έμειναν στην ιστορία.).

· Τηλεπάθεια για όλους. Σειρά ντοκιμαντέρ. - (Εκ γενετής ή επίκτητο το χάρισμα, κάποτε θα τα καταφέρει! Και τότε... χα!)

· CSI, ΕΛ.ΑΣ. Αστυνομική σειρά. - (Επιτέλους και σε ελληνική βερσιόν! Κάτι ρεαλιστικό, βρε αδελφέ... Βαρεθήκαμε να βρίσκεται πάντα ο δολοφόνος).

· Έρωτας και μοχθηρία. Τουρκικό αισθηματικό αστυνομικό σίριαλ. - (Ο Σαβάς είναι ο πιστός σωματοφύλακας της πάμπλουτης και πανέμορφης Γιασεμίν, που οι κακοί συγγενείς θέλουν να την εξοντώσουν, για να της τα φάνε).

ΤΟΞΟΤΗΣ

· Οι φίλοι μας οι κροκόδειλοι... Οι τίγρεις, οι καρχαρίες και άλλα παρεξηγημένα πλάσματα. Σειρά ντοκιμαντέρ - (Ε, μα πια. Ανθρωποφάγα... Άμα πας κοντά, θα σε φάει, τι θα κάνει;)

· Η Ζωή και ο μπακάλης. Ενημερωτικό - (Η συγγραφέας, δημοσιογράφος και σεφ Ζωή Χατζητέτοιου, σε ενημερώνει πώς να ψωνίζεις φτηνά, καλά και βιολογικά τρόφιμα).

· Πάμε στο γκέτο. Σειρά ντοκιμαντέρ. - (Διότι δεν είναι το ίδιο τυχεροί με εμάς όλοι μας οι συνάνθρωποι...).

· Έρωτας και φτου ξελεφτερία. Τουρκικό αισθηματικό κοινωνικό σίριαλ. - (Η πανέμορφη Γιασεμίν το σκάει τις παραμονές του γάμου της με έναν πλούσιο γέρο και γνωρίζει τον έρωτα με τον φτωχό, αλλά επίσης πανέμορφο Σαβάς).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

· Κόκκινο γραμμάτιο. Ενημερωτική εκπομπή. - (Οικονομολόγοι και άλλοι ειδικοί δίνουν υποδείξεις για το τι μπορείς να πράξεις, ώστε να νομίζεις ότι κάνεις κάτι, για να βγεις από την κρίση).

· Περιπολικά στο μηδέν. Περιπετειώδης σειρά. - (Στη μακρινή Κολομβία ηρωικοί αστυνομικοί προσπαθούν να επιβάλλουν τον νόμο με σαραβαλιασμένα περιπολικά, σκουριασμένα όπλα και διεφθαρμένους διοικητές).

· Σάββατο στο χωριό. Ψυχαγωγική εκπομπή. - (Παράδοση, ρίζες... μια χαρά. Μόνο με τη μέρα είχε πρόβλημα. Την Κυριακή πλακώνει πολύς κόσμος).

· Έρωτας και υποχονδρία. Τουρκικό αισθηματικό ιατρικό σίριαλ. - (Ο Σαβάς, μοναχογιός εκατομμυριούχου, νοσηλεύεται του θανατά στο καλύτερο νοσοκομείο, αλλά κανείς δεν βρίσκει τι έχει. Μόνο η πανέμορφη γιατρός Γιασεμίν...).

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

· Κακομαθημένοι δικτάτορες με άσχημο τέλος. Σειρά ντοκιμαντέρ. - (Γιατί υπάρχει και δικαιοσύνη στη ζωή, διάολε!).

· Η ζωή της βιοπάλης. Ριάλιτυ. - (Η κάμερα παρακολουθεί τα έργα και τις ημέρες τριών ανθρώπων του μόχθου και της εργατιάς).

· Η μονοκατοικία. Σίριαλ. - (Η καθημερινότητα κάποιου που ζει στην ησυχία του, χωρίς σπαστικούς γείτονες να μπαινοβγαίνουν ο ένας στο διαμέρισμα του αλλουνού).

· Έρωτας και λειψυδρία. Τουρκικό αισθηματικό οικολογικό σίριαλ. - (Ο μεγαλοεργολάβος πατέρας της πανέμορφης Γιασεμίν, αναλαμβάνει την κατασκευή ενός φράγματος, που θα ρημάξει τους υδροβιότοπους. Ο ακτιβιστής δημοσιογράφος Σαβάς τον αντιμάχεται, όμως ο έρωτας...)

ΙΧΘΕΙΣ

· Dancing with the moon. Σειρά ντοκιμαντέρ. - (Μάθε να χορεύεις εξωτικούς και σπάνιους χορούς. Τον χορό της βροχής, τον χορό των 7 πέπλων, τον χορό του Ζαλόγγου...)

· Δεν συμβαίνει αυτό τώρα. Ειδησεογραφικό μαγκαζίνο. - (Παρουσίαση των ειδήσεων με ήπιο και αισιόδοξο τρόπο, για να μην παθαίνουν εγκεφαλικό οι ευαίσθητοι τηλεθεατές).

· Η ζωή της κραιπάλης. Σειρά ντοκιμαντέρ. - (Διάσημοι, ταλαντούχοι, αλλά παραδομένοι στα πάθη τους... δεν βρήκαν ποτέ την ευτυχία... σνιφ).

• Έρωτας και καρτερία. Τουρκικό αισθηματικό κοινωνικό σίριαλ. - (Ο Σαβάς ξενιτεύεται οικοδόμος στην Αυστραλία, αφήνοντας πίσω την αγαπημένη του Γιασεμίν. Ένα τούβλο που τρώει στο κεφάλι του προκαλεί απόλυτη αμνησία, ενώ εκείνη διαπιστώνει πως είναι έγκυος...)
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ