2016-03-03 18:46:14
Φωτογραφία για ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΗΤΣΙΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΦΑΣΗ ΚΑΠΙΝΟ-ΜΑΚ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ!
"Χέρι, Ανδρέα, χέρι", είπε ο δεύτερος επιπρόσθετος διαιτητής στον πρώτο διαιτητή του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, για τη φάση, η οποία συζητήθηκε πολύ και ήταν η... αφορμή για τα αίσχη της Τούμπας. Τον έβρισε και τον έφτυσε ο Μακ και γι’ αυτό αποβλήθηκε, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Αυτό αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ».

Αναλυτικά τo δημοσίευμα αναφέρει:

«Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, αυτό είπε ο Χρήστος Μήτσιος (Ηπείρου) στον Ανδρέα Παππά (Αθηνών) στο 86ο λεπτό του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Ο δεύτερος επιπρόσθετος διαιτητής της αναμέτρησης είδε ότι η μπάλα ήρθε σε επαφή με το χέρι του Μακ τη στιγμή που μπήκε στη μεγάλη περιοχή πριν ανατραπεί από τον Καπίνο. Ειδοποίησε αμέσως ως όφειλε βάσει του κανονισμού, τον διαιτητή μέσω του συστήματος επικοινωνίας και ο Παππάς σωστά δεν καταλόγισε πέναλτι, καθώς προηγήθηκε η παράβαση του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού
. Στη συνέχεια απέβαλε τον Μακ γιατί έβρισε και έφτυσε τον Μήτσιο. Ο Παππάς δεν μπορούσε να αμφισβητήσει την κρίση του συνεργάτη του γιατί ο Μήτσιος ήταν πιο κοντά στη φάση και είχε καθαρό οπτικό πεδίο. Αντιθέτως ο Παππάς έβλεπε την πλάτη του Μακ. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν παρενέβη ο δεύτερος βοηθός, Δημήτρης Τάτσης (Ηπείρου) γιατί οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονταν στη ζώνη ευθύνης του δεύτερου επιπρόσθετου. Στο μεταξύ, μετά τη διακοπή του αγώνα ο Παππάς βγήκε ξανά στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχίσει το παιχνίδι με τη σύμφωνη γνώμη των δύο ομάδων αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό λόγω της εισβολής των οπαδών και των συγκρούσεων με τις αστυνομικές δυνάμεις».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ