2016-03-04 08:09:53
Φωτογραφία για Απίστευτη ιστορία: Δούλευε μαζί της επί δυο χρόνια μέχρι που έμαθε ότι...
Την ιδιαίτερα ασυνήθιστη ιστορία μιας 40χρονης γυναίκας από το Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης έφερε στο φως ένα αμερικάνικο ριάλιτι σόου με τίτλο «Long Lost Family», η οποία παρότι μοιάζει απίθανη, φαίνεται πως είναι 100% αληθινή.

 Η Jenny Thomas ήξερε ότι ήταν υιοθετημένη από τα τέσσερα κιόλας χρόνια της. Ωστόσο, οι πληροφορίες που είχε για την πραγματική της μητέρα ήταν ελάχιστες, με τη σημαντικότερη από αυτές να είναι ότι καταγόταν από την ίδια πόλη που μεγάλωσε και εκείνη, το Ρότσεστερ.  

 Για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες, κοιτούσε τα πρόσωπα των γυναικών προσπαθώντας να διακρίνει την παραμικρή ομοιότητα που ίσως της αποκάλυπτε την πραγματική της μητέρα. Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια είχε προσπαθήσει μάλιστα πιο ενεργά να εντοπίσει τη γυναίκα που την έδωσε για υιοθεσία μέσω Ίντερνετ, όμως δεν κατάφερε τίποτα. Μόνο όταν δήλωσε συμμετοχή στο καινούργιο ριάλιτι σόου του TLC που εντοπίζει χαμένους συγγενείς έμαθε τελικά την σοκαριστική αλήθεια: Όχι μόνο είχε ξαναδεί τη μητέρα της στο παρελθόν, αλλά και δούλευε μαζί της για περίπου δύο χρόνια.


 Ούτε η Nita Valdez, η βιολογική μητέρα της, είχε υποψιαστεί την αλήθεια     «Σοκαρίστηκα», είπε η 40χρονη γυναίκα στη New York Post, περιγράφοντας τη στιγμή που αντίκρισε τη φωτογραφία της βιολογικής της μητέρας. «Τόσο καιρό έψαχνα τη μητέρα μου και επί δύο χρόνια έβλεπα καθημερινά το πρόσωπο της γυναίκας που με είχε γεννήσει χωρίς να το ξέρω. Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση μια τέτοια αποκάλυψη», πρόσθεσε η ίδια.  

Οι δύο γυναίκες είχαν γνωριστεί πριν δέκα χρόνια, όταν  η Thomas έπιασε μια part-time δουλειά στο νοσοκομείο του Ρότσεστερ, όπου η βιολογική της μητέρα, η Nita Valdez εργαζόταν ως τραυματιοφορέας. Αν και επικοινωνούσαν σε καθημερινή βάση, καμία από τις δύο δεν είχε υποψιαστεί τους πραγματικούς δεσμούς που τις ένωναν. «'Ηταν πολύ ήσυχη αλλά είχε χιούμορ. Γελούσε πάντα με τα αστεία μου και την είχα συμπαθήσει αλλά η σχέση μας δεν έφτασε ποτέ σε επίπεδο φιλίας», αναφέρει.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ