2016-03-04 20:12:04
Φωτογραφία για ΤΟ ΑΙΧΜΗΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΠΑΠΑ ΣΤΟΝ ΡΟΜΠΕΡΤΟ! (ΡΗΟΤΟ)
Ειλικρινείς χαρακτήρισε τις δηλώσεις του Ρομπέρτο περί πρόθεσης να φύγει από την Ελλάδα ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, δικαιολογώντας απόλυτα όσα είπε ο Ισπανός τερματοφύλακας.

Φυσιολογική πρόθεση ενός ανθρώπου που νιώθει ότι... κινδυνεύει και του στερούν τη δυνατότητα να κατακτήσει κι άλλους τίτλους θεωρεί ο Κώστας Καραπαπάς όσα δήλωσε ο Ρομπέρτο περί πρόθεσης να αποχωρήσει από την Ελλάδα.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός χαρακτήρισε... «για γέλια» όσους επέρριψαν ευθύνες στην ομάδα για τη στάση του Ρομπέρτο, ενώ άφησε αιχμές κατά του Σταύρου Κοντονή για την απόφαση ματαίωσης του Κυπέλλου.

Η ανάρτησή του στο Facebook: «Επειδή πλέον κάποιοι είναι ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ, σχετικά με τις δηλώσεις του Ρομπέρτο να ξεκαθαρίσουμε το εξής: Ο Ρομπέρτο είπε την αλήθεια! Εσείς δε θα σκεφτόσασταν να γυρίσετε στην πατρίδα σας; Πως δηλαδή ο Ρομπέρτο και οι ποδοσφαιριστές της κλάσης του θα θέλουν να παίξουν σε μια χώρα που κινδυνεύουν στα γήπεδα-ζούγκλες και που οι πολιτικοί της, στερούν τα αθλητικά επιτεύγματα που κατακτούν στα γήπεδα;».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ