2016-03-09 10:27:52
Φωτογραφία για Απίστευτο! Απέλασαν φοιτητή γιατί έγραψε στο Facebook...
Ένας Αιγύπτιος φοιτητής στο Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών απελάθηκε από τη χώρα εξαιτίας μίας ανάρτησης που έκανε στο προφίλ του στο Facebook.

  «Δεν θα με πείραζε να πάω ισόβια για τον θάνατο αυτού του ανθρώπου » έγραψε ο Εμάντ αλ Σαγέντ στο προφίλ του, με τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ να «ψαρεύουν» το ποστ.   Δυο μέρες μετά την ανάρτηση του νεαρού στο ίντερνετ, πράκτορες  της CIA τον περίμεναν στο πανεπιστήμιο που φοιτούσε και τον ανέκριναν επί ώρες. Έψαξαν, επίσης και το σπίτι του χωρίς να βρουν κάτι.

Στη συνέχεια, οι μυστικοί πράκτορες ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη του σχολείου να ανακαλέσει το ειδικό έγγραφο που απαιτείται για την χορήγηση μαθητικής visa, χωρίς το οποίο η μαθητική visa είναι άκυρη. Μετά την ανάκληση του εγγράφου ο αλ Σαγέντ συνελήφθη και βρισκόταν υπό κράτηση για αρκετές εβδομάδες.

  «Ήταν απλά ένα χαζό ποστ. Μπορείς να βρεις τέτοια κάθε μέρα στο Facebook και σε άλλα μέσα» δήλωσε ο ίδιος, με τον δικηγόρο του να θεωρεί πως ο πελάτης του στοχοποιείται λόγω του ότι είναι Αιγύπτιος μουσουλμάνος και άρα «επίδοξος τρομοκράτης» βάσει του σκεπτικού των μυστικών υπηρεσιών.   Τελικά ο αλ Σαγέντ αφέθηκε ελεύθερος για λίγες μέρες πριν απελαθεί ώστε να τακτοποιήσει ότι εκκρεμότητες είχε πριν γυρίσει στην πατρίδα του. 
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ