2012-05-13 00:21:10
Φωτογραφία για Οι Ελληνίδες αναγκάζονται να πουλήσουν τα παιδιά τους»!
«Οι μητέρες στην Ελλάδα αναγκάζονται να πουλήσουν τα παιδιά τους» είναι ο τίτλος εκτενούς ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail για την κρίση στη χώρα μας.Με στοιχεία υπερβολής το δημοσίευμα αναφέρεται στις δυσκολίες, που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές οικογένειες στην προσπάθεια να συντηρήσουν τα παιδιά τους.

Μάλιστα περιγράφει την κατάσταση ως τραγική και παρακολουθεί μία νεαρή μητέρα, η οποία σύμφωνα με το δημοσίευμα, αναγκάστηκε να παραδώσει τα τρία παιδιά της σε ίδρυμα.

«Οι γυναίκες επαιτούν στις εκκλησίες για λίγα χρήματα προκειμένου να κρατήσουν τα παιδιά τους» γράφεται στον μεσότιτλο του δημοσιεύματος.

Η Daily Mail κάνει εκτενή αναφορά στα εξοντωτικά μέτρα λιτότητας, που όπως αναφέρει, έχουν διαλύσει την περίθαλψη, την πρόνοια και κάθε ίχνος κοινωνικού κράτους.

Οι πολίτες στην Ελλάδα δεν μπορούν πλέον να ζήσουν με αξιοπρέπεια, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, που δίνει τριτοκοσμικές εικόνες από την Αθήνα με Έλληνες και οικονομικούς μετανάστες να περιμένουν καρτερικά για ένα πιάτο φαί στα συσσίτια της εκκλησίας.

Τέλος αναφέρεται στην ιστορία της μικρής Άννας, την οποία η μητέρα της άφησε σε ίδρυμα, αφού δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να τη συντηρήσει.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ