2012-05-13 15:24:27
Φωτογραφία για Σενάρια για Καγκάβα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Τον Σίνζι Καγκάβα παρακολούθησε από κοντά ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Διαβάστε γιατί η παρουσία του 70χρονου στον τελικό του κυπέλλου Γερμανίας δείχνει πως ο Ιάπωνας θα είναι παίκτης του την επόμενη σεζόν.

Στο Βερολίνο βρέθηκε το Σάββατο (12/5) ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, για να δει τον Σίνζι Καγκάβα στον τελικό του κυπέλλου Γερμανίας.

Ο Ιάπωνας είναι εδώ και πολύ καιρό στη λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο τεχνικός της ήθελε μαζί με τον βοηθό του, Μάικ Φέλαν, να τον δουν από κοντά.

Αμφότεροι έμειναν πολύ ευχαριστημένοι,καθώς ο 23χρονος ήταν εντυπωσιακός και έκανε τα πάντα για να πάρει η ομάδα του τον τίτλο. Ήταν ο άνθρωπος που άνοιξε το σκορ, με εκπληκτική πάσα έβγαλε μόνο του τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στη φάση του 3-1 και αποτελούσε μόνιμο κίνδυνο για την άμυνα των Βαυαρών.

Ο Φέργκιουσον έχει ανάψει δεδομένα το πράσινο φως για την απόκτηση του Καγκάβα και πλέον αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις μέσα στο προσεχές διάστημα. Ο ίδιος ο παίκτης, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει τον επόμενο χρόνο, έχει ενημερώσει τη διοίκηση των νταμπλούχων Γερμανίας πως δεν πρόκειται ν' ανανεώσει και άπαντες στην Ντόρτμουντ έχουν αποφασίσει πως θα παραχωρηθεί φέτος.

Τέλος, ο επόμενος προορισμός της καριέρας του είναι γνωστό πως θα είναι η Αγγλία, συνεπώς, όλα δείχνουν πως από την ερχόμενη σεζόν θα φοράει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ