2016-04-07 00:38:05
Φωτογραφία για Λαμία: Κινδυνεύει με λουκέτο η Έκθεση μετά από 50 χρόνια ζωής!
Στον Εισαγγελέα ο φάκελος με τα οικονομικά της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας Μετά από 50 χρόνια, για πρώτη φορά, είναι πολύ πιθανό να μην γίνει η φετινή Έκθεση!!!

Μπορεί η νέα διοίκηση είχε ορίσει τις ημερομηνίες για την 50η περίοδο της φετινής ΠΕΛ (4/6 - 12/6), ωστόσο είναι αμφίβολο αν θα γίνει τελικά, αφού δεν υπάρχει ευρώ και όλα είναι στον αέρα.

Το ωραίο της υπόθεσης είναι ο η νέα διοίκηση μαζί με τις άλλες τοπικές αρχές ετοιμαζόταν φέτος να κάνουν τα "Χρυσά Εγκαίνια", λόγω των 50 ετών που έκλεινε ο θεσμός, αλλά απ΄ ότι  φαίνεται, μάλλον τα τα "χλωμά" και όχι τα "χρυσά" εγκαίνια θα γίνουν τελικά.

Δυστυχώς τα όσα είχαμε αναφέρει σε προηγούμενα ρεπορτάζ και αναρτήσεις για το "μπάχαλο" που γινόταν στην ΠΕΛ, μάλλον ήταν πολύ ήπια σε σχέση με αυτά που πραγματικά έχουν συμβεί. Με δυο λόγια για να το πούμε απλά ο πρωην πρόεδρος κ. Γρανίτσας και η απερχόμενη διοίκηση δεν ήταν σε θέση να πει ούτε πόσα χρωστάει η ΠΕΛ ούτε σε ποιους τα χρωστάει.


«Δεν υπάρχει ηλεκτρονικό ή χειρόγραφο αρχείο με οποιοδήποτε λογιστικό, οικονομικό ή ταμειακό στοιχείο....», είπε στο LamiaReport μετά την "παράδοση - παραλαβή", o νέος πρόεδρος Γιώργος Λάμπρου.

Για την υπόθεση ήδη ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας και ταυτόχρονα ενημερώθηκε και το υπουργείο για την υπό διάλυση κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΠΕΛ.

Ο νέος πρόεδρος ζήτησε επίσης από τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα, να βρεθεί τρόπος να υπάρξει μια στοιχειώδης χρηματοδότηση και ένας προϋπολογισμός για να μπορέσει η έκθεση να υποστηρίξει το "Ράλι Ακρόπολις" και να οργανώσει την 50η φετινή περίοδο.

Οι πληροφορίες λένε ότι αν δεν βρεθεί σύντομα λύση από το Υπουργείο, η νέα Διοίκηση είναι έτοιμη να υποβάλει παραιτήσεις, αφού χωρίς προϋπολογισμό και χωρίς τα στοιχειώδη δεν θα έχει αντικείμενο. Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα έχει πολύ δουλειά ο Εισαγγελέας και οι ράμπο του υπουργείου οικονομικών.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ