2016-04-24 23:04:23
Φωτογραφία για ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΑΣ... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ (38-50) ΤΟΝ ΠΑΟ!
Σε ένα ματς που διακόπηκε για να τελειώσει με... άδειες εξέδρες, ο Ολυμπιακός νίκησε 38-50 τον Παναθηναϊκό μέσα στη Λεωφόρο, έκανε το 4-0 στη σειρά και κατέκτησε... αήττητος το 1ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, στην πρώτη του παρουσία στην Α1 μπάσκετ γυναικών!

Ιδανικός επίλογος σε μία ονειρεμένη χρονιά για τον Θρύλο!

Οι ερυθρόλευκες, μετά το πρώτο τους Κύπελλο που κατέκτησαν στη Λευκάδα, πήραν… σκούπα και κατέκτησαν αήττητες ΚΑΙ το πρωτάθλημα, επικρατώντας του Παναθηναϊκού μέσα στη Λεωφόρο και κάνοντας το 4-0 στα ματς με τις «πράσινες», όσο και αν... προσπάθησαν οι οπαδοί τους να καταστρέψουν το παιχνίδι γιατί δεν άντεχαν ακόμα μια ήττα!

Ο αγώνας στο «Παύλος Γιαννακόπουλος», όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ήταν... επεισοδιακός, καθώς διακόπηκε για, περίπου, 45 λεπτά, με την αποστολή του Ολυμπιακού να φεύγει για τα αποδυτήρια πέντε λεπτά πριν το τέλος, όταν οπαδοί του Παναθηναϊκού πέταξαν κάθε λογής αντικείμενα εναντίον τους! Τελικά, οι διαιτητές αποφάσισαν την εκκένωση του γηπέδου και το παιχνίδι τελείωσε κανονικά.


Σε ό,τι αφορά το ματς, με εξαίρεση το πρώτο ημίχρονο, όπου το «τριφύλλι»... πάλευε το ματς (12-15 η πρώτη περίοδος, 24-27 η δεύτερη), ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, επιβεβαιώνοντας την παντοδυναμία του φέτος, μόλις στον πρώτο χρόνο ζωής του τμήματος.

Στην τρίτη περίοδο οι «πράσινες» πέτυχαν μόλις δύο πόντους και κάπου εκεί, η… σεμνή τελετή έλαβε τέλος, σε ένα κακό παιχνίδι γενικώς, με πάρα πολλές χαμένες επιθέσεις και από τις δύο ομάδες. Ακόμα και έτσι, όμως, η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη, που συνοδεύτηκε από τον πρώτο τίτλο πρωταθλήματος και μάλιστα μέσα στην έδρα του "αιωνίου". Αυτή είναι η τιμωρία σας...

Τα δεκάλεπτα: 12-15, 24-27, 26-39, 38-50.

Παναθηναϊκός (Παπαδόπουλος): Καλέντζου 6 (1), Αυτζή, Αλμπάνεζ 7, Λύμουρα, Σλούκα, Δίελα 3 (3), Πατεράκη, Παντέλη 2, Ντέλβα 12 (13ριμπ.), Κυριακοπούλου 8 (2).

Ολυμπιακός (Καπογιάννη): Σταμάτη 11 (3), Μπόνη 6, Χατζηνικολάου 1 (8ριμπ., 7 λάθη), Μπαλτά 2, Χαλιβέρα 7 (1), Τζόνσον 10 (11 ριμπ.), Κοσμά, Παπαμιχαήλ, Κριστόφερσον 13 (10ριμπ.).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ