2016-05-13 00:20:51
Φωτογραφία για ΕΚΤΟΣ... ΤΕΛΙΚΟΥ Η Κ17 ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Εκτός τελικού ο Ολυμπιακός που ήταν καλύτερος και είχε τρία δοκάρια.

Την ήττα με σκορ 1-0 από την Skoda Ξάνθη γνώρισε ο Ολυμπιακός στον 1ο ημιτελικό του Πρωταθλήματος Super League K-17 που διεξήχθη το απόγευμα της Πέμπτης στο Περιστέρι.

Η ομάδα μας αν και ήταν καλύτερη σ' όλο τον αγώνα δεν κατάφερε να πετύχει γκολ και να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου. Ο Ολυμπιακός έφτιαξε πολλές φάσεις και είχε και τρία δοκάρια προς το τέλος του αγώνα αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και να στείλει τον αγώνα στην παράταση.

H Skoda Ξάνθη που δεν είχε κάνει ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να πετύχει γκολ με τον Τζιβανόπουλο, ένα γκολ που έκρινε και το παιχνίδι. Ο Σουλεϊμάν πέρασε την μπάλα στον Τζιβανόπουλο, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στον αγώνα στο 46', και αυτός δεν βρήκε εμπόδιο στους αμυντικούς του Ολυμπιακού και την έστειλε στα δίχτυα.

Στο 65' η Skoda Ξάνθη μένει με 10 παίκτες αφού ο Ζουμπουλίδης αντίκρισε την 2η κίτρινη κάρτα (για χέρι ενώ είχε μια από το πρώτο ημίχρονο για διαμαρτυρία) και έτσι ο Ολυμπιακός είχε για 33' αριθμητικό πλεονέκτημα.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη πιέζει πάρα πολύ μετά από το 80' αλλά η μπάλα δεν μπαίνει στα δίχτυα. Στο 90' ο Χατζηιωαννίδης πιάνει σουτ μέσα στην περιοχή και η μπάλα βρίσκει στο δοκάρι ενώ στο 92' ο Ολυμπιακός έχει δυο δοκάρια με τον Πέιο αρχικά και εν συνεχεία με τον Βοϊλη.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό αλλά αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια τους. Το μέλλον τους ανήκει.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Μαυρογενίδης σημείωσε μετά από τον αγώνα: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων υπερείχε σ' όλο το παιχνίδι αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός. Η Ξάνθη έπαιξε καλά πίσω από την μπάλα και σε μια φάση μπόρεσε να πετύχει το γκολ που έκρινε το ματς. Όταν δεν μπορείς να σκοράρεις δεν κερδίζεις. Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά της ομάδας μας για την προσπάθεια τους σ' όλη τη χρονιά. Κέρδισαν πολλά και ακόμη και μέσα από τα ατυχή αποτελέσματα μπορούμε να πάρουμε πράγματα. Στον αθλητισμό υπάρχει η νίκη αλλά υπάρχει και η ήττα".

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καράδαης, Αμπάρα, Χατζηχρήστου (76' Μανωλάκης), Γιανναράκης, Τσιμπούκας, Νεοφυτίδης (65' Αντωνόπουλος), Κωστανάσιος (70' Χατζηιωαννίδης), Αγγελόπουλος, Τσιριγώτης (53' Βοϊλης), Ξενιτίδης (79' Πέιος), Καμπετσής.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Σαββίδης, Χασάνογλου, Παπάζογλου, Θεοφυλάκης, Πεταλιώτης, Μελιόπουλος, Ζουμπουλίδης, Τσάπαρης, Αθανασιάδης

(46' Τζιβανόπουλος- 96' Τενεκές), Σουλεϊμάν (72' Ιωσηφίδης- 90' Ιωάννου), Καλογιάννης (87' Σπιριντόνοβ).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ