2016-05-16 13:02:22
Φωτογραφία για ΟΛΑ... ΑΝΟΙΧΤΑ (ΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ) ΑΠΟ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ
Άγνοια για το προπονητικό του μέλλον δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη της Λοκομοτίβ Κουμπάν επί της Λαμποράλ Κούτσα στον μικρό τελικό.

Η εντυπωσιακή ευρωπαϊκή πορεία της Λοκομοτίβ ολοκληρώθηκε με την τρίτη θέση στο Final Four και ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε πως δεν γνωρίζει πού θα τον βρει η νέα σεζόν «Δεν έχω ιδέα. Πρέπει να κάτσω να μιλήσω με την διοίκηση της ομάδας, γιατί μου έδειξε πολύ μεγάλη εκτίμηση και εμπιστοσύνη. Είναι δύσκολο να το εισπράξεις αυτό. Αισθάνομαι πολύ υποχρεωμένος και πρέπει να μιλήσω με τους ανθρώπους της ομάδας», τόνισε και πρόσθεσε:

«Είναι σημαντικό που βρισκόμαστε εδώ. Αντιμετωπίσαμε μία εξαιρετική ομάδα όπως είναι η Λαμποράλ και είμαι περήφανος για τη δουλειά που κάναμε αλλά και για τον κόσμο που ήρθε να μας στηρίξει. Τελειώνουμε τη σεζόν με ένα χαμόγελο. Κάθε εμπειρία, είτε θετική είτε αρνητική, μπορεί να βοηθήσει προς την καλή κατεύθυνση. Γνώρισα νέες κουλτούρες, χώρες και μία νέα δεξαμενή παικτών. Νιώθω πλήρης συναισθηματικά μετά από αυτή τη σεζόν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Ξάνθη ψάχνει τερματοφύλακα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Ξάνθη ψάχνει τερματοφύλακα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ