2016-05-18 18:40:21
Φωτογραφία για ΣΤΑ... ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΝΟΤΙΓΧΑΜ Ο ΜΙΤΣΕΛ! (ΡΗΟΤΟ)
Μεγάλη βρετανική στοιχηματική εταιρεία δίνει τον Μίτσελ, ανάμεσα στα έξι μεγαλύτερα... φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Νότιγχαμ Φόρεστ!

Στο Νότιγχαμ, εκτός από τον άνθρωπο που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας σε διοικητικό επίπεδο, αναζητούν και προπονητή για τη νέα σεζόν, ο οποίος θα αναλάβει να οδηγήσει τον σύλλογο και πάλι στην Premier League.

Όπως ισχυρίζονται οι Άγγλοι εδώ και καιρό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη της Φόρεστ για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του συλλόγου. Όπως φαίνεται όμως, πιθανώς να έχουν αρχίσει ήδη οι... διεργασίες για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν!

Σύμφωνα με μεγάλη στοιχηματική εταιρεία της Αγγλίας, ένα από τα φαβορί για να ανάβει την τεχνική ηγεσία των δις πρωταθλητών Ευρώπης -και ο μοναδικός ξένος της λίστας- δεν είναι άλλος από τον πρώην προπονητή των ερυθρόλευκων, Μίτσελ, ο οποίος απολύθηκε από τη Μαρσέιγ πριν από περίπου ένα μήνα.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι από την στιγμή που κυκλοφόρησε η ιστορία της εμπλοκής Μαρινάκη στη Φόρεστ, τα βρετανικά ΜΜΕ είχαν αποκαλύψει ότι ο βρετανικός σύλλογος προσέγγισε και τον πρώην τεχνικό της ΑΕΚ, Γκας Πογιέτ, ο οποίος ωστόσο επέλεξε τη Ρεάλ Μπέτις.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ