2016-06-12 15:01:20
Φωτογραφία για «ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ Ο ΣΑΝΤΟΣ... ΕΝΤΟΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ»
Δημοσιεύματα από τη Βαλένθια θέλουν τον Αντερλάν Σάντος να αποχωρεί άμεσα από τις «Νυχτερίδες», ενώ υπάρχουν μόνο προτάσεις δανεισμού με οψιόν αγοράς για τον Βραζιλιάνο αμυντικό και με τον Ολυμπιακό να δείχνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Πιο συγκεκριμένα όπως ανέφερε αργά το βράδυ του Σαββάτου το deportevalenciano.com (που παρουσιάζει το "sdna.gr") ο Αντερλάν Σάντος βρίσκεται με το ένα πόδι στην έξοδο από το «Μεστάγια».

Μέχρι στιγμής οι «Νυχτερίδες» αξίωναν το ποσό των 6 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρησή του, ωστόσο μάλλον αυτά τα χρήματα δεν πρόκειται να τα βρουν από κανέναν καθώς όλοι οι ενδιαφερόμενοι έχουν προτείνει... τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.

Αυτή είναι και η πρόταση του Ολυμπιακού που συζητιέται με το δημοσίευμα να υποστηρίζει πως οι ερυθρόλευκοι είναι ο σύλλογος που έχει δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε σχέση με τους υπόλοιπους για την απόκτηση του παίκτη.


Ενδιαφέρον υπάρχει παράλληλα από ομάδες της Bundesliga, της Preimera Division και της Serie A, καθώς και από μια ομάδα της αγγλικής Championship.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο αθλητικός διευθυντής της Βαλένθια, Σούσο Γκαρθία Πιτάρκ, επιθυμεί άμεσα να τελειώσει η υπόθεση της παραχώρησης του Αντερλάν Σάντος προκειμένου ο Βραζιλιάνος αμυντικός να πάρει χρόνο συμμετοχής τη σεζόν που έρχεται σε ομάδα με λιγότερη πίεση σε σχέση με αυτήν που υπάρχει στη Βαλένθια, ελπίζοντας πως κάτι τέτοιο θα αυξήσει την τιμή πώλησής του το επόμενο καλοκαίρι.

Εφόσον ισχύουν όλα αυτά η Βαλένθια ίσως αναγκαστεί να υποχωρήσει από τις αξιώσεις των 6 εκατομμυρίων ευρώ για τον Σάντος και να εξετάσει με διαφορετικό... μάτι τις προτάσεις δανεισμού με οψιόν αγοράς που έχει στα χέρια της προκειμένου να μην διακινδυνεύσει να της μείνει στο ρόστερ ένας παίκτης που δεν υπολογίζεται.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός της Βαλένθια φαίνεται ότι πολύ σύντομα θα αποτελέσει τον πρώτο παίκτη που θα αποχωρήσει από το «Μεστάγια» το φετινό καλοκαίρι και αυτό δίνει καλές πιθανότητες απόκτησής του από τον Ολυμπιακό, ο οποίος πιέζει τις τελευταίες εβδομάδες για την υλοποίηση της συγκεκριμένης μεταγραφής, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ