2016-06-14 15:37:37
Φωτογραφία για Η ευτυχία του ευρώ έγινε η δυστυχία των Ευρωπαίων!
Τα γεγονότα δείχνουν πως οι άνθρωποι στην Ευρώπη αποστρέφουν το ενδιαφέρον τους από μία ένωση που θα έφερνε ευτυχία!

Και μέχρι ενός σημείου αυτό ήταν αλήθεια. Όμως οι κρατούντες των ηνίων είχαν μάλλον άλλα σχέδια για την Ευρώπη. Βρήκαν ένα προβληματικό μέλος και βυθίζοντάς το σε ένδεια, φοβίζουν τους υπόλοιπους να καθίσουν φρόνιμα.

 Γι'αυτό αντιδρά ο κόσμος και φτάνει στο σημείο να ακολουθεί σχήματα ακροδεξιά και αλλοπρόσαλλα. Δεν έγιναν ξαφνικά όλοι ακροδεξιοί, απλά απογοητεύτηκαν από τη διαχείριση που γίνεται εως τώρα.Και δεν απέχει μακριά η άσχημη αντίδραση του κόσμου όταν αυτός δέχεται κατά μέτωπο επίθεση στο είναι του. Κανένας άνθρωπος δεν είναι ευτυχισμένος όταν αντιμετωπίζεται μόνο ως αριθμός και χρήμα. Η Ευρώπη αποτελούσε πάντα πεδίο δοκιμών και εντάσεων. Και πάντα έβρισκε το δρόμο. Όμως επειδή ουσιαστικά δεν έχει αλλάξει η νοοτροπία των ανθρώπων, βρίσκεται σχεδόν πάντα κάποιος που θα εκμεταλλευτεί την κατάσταση. Και ο κόσμος αγόμενος και φερόμενος περιμένει τη σωτηρία του, πέφτοντας πάντα στην ίδια την παγίδα. Ευτυχία δεν έφερε ποτέ μόνο του το χρήμα, αλλά η σωστή χρήση του.

Οι θυσίες του κόσμου για ένα νόμισμα είναι τρομερές, σε σχέση με το αποτέλεσμα. Τα λάθη της Ιστορίας που δεν αποτελούν παράγοντα προς αποφυγή, θα επαναληφθούν νομοτελειακά. Και τότε η ευτυχία του χρήματος γίνεται η δυστυχία των ανθρώπων.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ