2016-06-16 16:46:10
Φωτογραφία για ΚΑΡΕΜΠΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ... Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ EURO!
Σε ξένο μέσο μίλησε ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος αναφέρθηκε στο EURO που διεξάγεται στην πατρίδα του τη Γαλλία, αλλά και στην πρώην ομάδα του, τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το αρχικό μήνυμα που θέλησε να περάσει ο Γάλλος, ήταν πως κανείς δεν πρόκειται να... κερδίσει το ποδόσφαιρο, ούτε καν η τρομοκρατία και ο φόβος.

«Πρέπει να προσελκύσουμε τους οπαδούς για να χαρούν ένα ωραίο τουρνουά το οποίο γίνεται στη Γαλλία. Για να νικηθεί ο φόβος, πρέπει να προσφέρουμε στους φιλάθλους μας καλό ποδόσφαιρο και ένα καλό τουρνουά», ανέφερε ο σύμβουλος στρατηγικής υ Ολυμπιακού, που συνέχισε για αν η Γαλλία είναι το φαβορί της διοργάνωσης.

«Αυτό που πρέπει να γίνει, είναι η ομάδα να προχωρήσει βήμα βήμα, σεβόμενη όλους τους αντιπάλους της. Έχουμε μια νεανική ομάδα με ταλαντούχους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Όλοι μιλούν για τον Αντουάν Γκιρεζμάν και τον Πολ Πογκμπά, αλλά έχουμε κι άλλους ικανούς παίκτες, όπως ο Ντιμίτρι Παγιέ. Η έκπληξη του τουρνουά θα είναι ο Ν' Γκολό Καντέ, που κάνει πολύ καλή δουλειά με τη Λέστερ. Είναι πρωταθλητής Αγγλίας και τώρα πάει καλά με τον Ντεσάμπ».


Συνεχίζοντας για τον κόσμο που στηρίζει τους τρικολόρ, ο Καρεμπέ συνέχισε. «Στον αγωνιστικό χώρο παίζουν 14 σε κάθε παιχνίδι και ελπίζω πως η πίεση που ασκεί ένα ολόκληρο κράτος, να γίνει έξτρα ώθηση για να κερδίσουμε και να προχωρήσουμε παρακάτω και όχι να μετατραπεί σε άγχος».

Ο Καρεμπέ, πάντως, μίλησε και για την Ισπανία, εκ των φαβορί για το τουρνουά. «Η Ισπανία έχει μια σπουδαία ομάδα και έναν σπουδαίο τεχνικό, που έχει κερδίσει τα πάντα. Έχει επίσης έναν άνθρωπο που ξέρει πώς να συμπεριφέρεται. Και λείπουν παίκτες όπως ο Τσάβι, αλλά η ομάδα έχει ταλέντο, ατομική προσωπικότητα και προέρχεται από τουρνουά τα οποία έχει κερδίσει».

Για τον μεγάλο αστέρα, Ρονάλντο, σημείωσε. «Οδήγησε τους συμπαίκτες του στη Ρεάλ Μαδρίτης να κατακτήσουν το Champions League. Αυτή η ομάδα είχε τους καλύτερους, όπως οι Ντι Στέφανο, Πούσκας, Χέντο, Ζιντάν, Ραούλ και τώρα τον Ρονάλντο. Με έναν παίκτη σαν και αυτόν, πρέπει να προσέχεις την Πορτογαλία».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Ζινεντίν Ζιντάν, τον τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης. «Δεν μπορείς να του ζητήσεις κάτι παραπάνω. Χάρηκα πάρα πολύ όταν έμαθα πως θα αναλάβει, καθώς ως παίκτης ήταν ίνδαλμα, σύμβολο. Είχε εμπειρία από τον πάγκο, αλλά στα αποδυτήρια πρέπει να λες κάποια πράγματα με απλές λέξεις, σταράτα, απευθείας. Στην πρώτη προπόνηση υπήρχαν πέντε χιλιάδες οπαδοί και αυτό δείχνει τη στήριξη. Μιλάει την ίδια γλώσσα με πολλούς αστέρες, ξέρει να ακούει και είναι έξυπνος. Στο πρωτάθλημα πάλεψε, ενώ το Champions League το πήρε, κάτι που θέλουν όλοι να κατακτήσουν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ