2016-06-16 17:30:01
Φωτογραφία για Η Αστραπιαία αντίδραση των Στελεχών και Οπλιτών του «ΚΑΑΥ Καραβόμυλου» … αποσόβησε τα χειρότερα!
Μπορεί σε κάποιους άλλους χώρους οι συνάνθρωποι  μας να κινδυνεύουν και να καλούν σε βοήθεια και οι περαστικοί να περνούν αδιάφορα …Αλλά αυτό δεν συμβαίνει στο Στράτευμα !

Μεσημέρι Πέμπτης  στην παραλία του Καραβόμυλου  και ο κόσμος απολαμβάνει το μπάνιο του …Ξαφνικά οι κραυγές  μιας γυναίκας που καλούσε σε βοήθεια σκέπασαν το μεσημεριανό μουρμουρητό των λουομένων !

Μια γυναίκα έδειχνε προς τη θάλασσα όπου ένας άνθρωπος φαινόταν να είχε χάσει τις αισθήσεις του και είχε το κεφάλι του στο νερό …Ενώ άπαντες είχαν παγώσει ο Ναυγοσώστης του ΚΑΑΥ του  Καραβόμυλου έπεφτε στο νερό ,την ώρα που οι Αξιωματικοί άρχισαν να τρέχουν  και να πέφτουν ένας μετά τον άλλο στη Θάλασσα!

Σε ελάχιστα λεπτά η ηλικιωμένη κυρία που κινδύνευε να πνιγεί μεταφερόταν στα χέρια  απο Αξιωματικούς και τον Ναυαγοσώστη στην αμμουδιά…Αστραπιαία ήταν και η αντίδραση των Οπλιτών του ΚΑΑΥ -Καραβόμυλου που έτρεξαν στο Ιατρείο της Μονάδος !


Σε ελάχιστο χρόνο έφτασε και το Ασθενοφόρο του Στρατοπέδου με ετοιμότητα για διακομιδή της ηλικιωμένης κυρίας! (φώτο)

Το προσωπικό των ΚΑΑΥ  και ο Νοσηλευτής παρείχαν άμεσα τις πρώτες βοήθειες ενώ επέδεσαν και τα τραύματα της  κυρίας  που είχε τραυματιστεί και στα πόδια !

Τα εύσημα στους Στρατιωτικούς που έδρασαν εκτός των Ορίων των ΚΑΑΥ έδωσαν άπαντες οι λουόμενοι αλλά και οι κάτοικοι των γύρω σπιτιών που έτρεξαν στην παραλία !

Η ηλικιωμένη κυρία  ευχαρίστησε απο καρδιάς τους Οπλίτες και τα Στελέχη των ΚΑΑΥ Καραβόμυλου …Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε οτι έπεσαν στην θάλασσα ακόμη και οι Οπλίτες που είχαν υπηρεσία στο ΚΨΜ του Στρατοπέδου !

Ενα μεγάλο Μπράβο στη Διοίκηση του Στρατοπέδου που να σημειωθεί οτι ο Διοικητής και ο Υποδιοικητής του Στρατοπέδου ήταν εκείνοι που έπεσαν πρώτοι στο νερό, μετά τον Οπλίτη  Ναυαγοσώστη και έβγαλαν την γυναίκα που τραυματίστηκε και κινδύνεψε  να πνιγεί !

Μπράβο στο Στράτευμα μας  στο οποίο Υπηρετούν τέτοια Στελέχη αλλά και τέτοιοι  Οπλίτες που βάζουν την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη προς τον  συνάνθρωπο πάνω απο όλα !!

ΠΗΓΗ: http://veteranos.gr/i-astrapiea-antidrasi-ton-stelechon-ke-opliton-tou-kaaf-karavomilou-aposovise-ta-chirotera/
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ