2016-06-16 17:37:16
Φωτογραφία για «ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΑΛΛΑ...»
Ο Βλάντιμιρ Βάις μιλάει αποκλειστικά στο SDNA για την Εθνική Σλοβακίας, τη συνέχεια στο Euro, το σύντομο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό και εξηγεί ότι δεν έμεινε στο Λιμάνι όσο θα ήθελε Αναλυτικά.,..

Το πρόσωπό του έλαμπε από χαρά, όχι μόνο λόγω της νίκης των Σλοβάκων επί των Ρώσων που τους ανοίγει διάπλατα το δρόμο της πρόκρισης προς τους «16» του Euro, αλλά και εξαιτίας του υπέροχου γκολ που σημείωσε κόντρα στον Ακινφέεφ. Μια... ζωγραφία στο χορτάρι του «Πιερ Μορουά» που έφερε φαρδιά πλατιά την υπογραφή ενός αρτίστα της μπάλας όπως ο Βλαντιμίρ Βάις. Χαμογελαστός και προσιτός ο πρώην άσος του Ολυμπιακού στη μεικτή ζώνη του γηπέδου της Λιλ, μοιράστηκε τα συναισθήματά του για τη σπουδαία νίκη, αλλά και τις αναμνήσεις του για το σύντομα πέρασμά του από τη χώρα μας και τους ερυθρόλευκους.

«Είμαστε προφανώς πολύ χαρούμενοι με τους τρεις βαθμούς που πήραμε σήμερα. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί η Ρωσία έπαιξε πολύ καλά. Στο τέλος τα γκολ είναι που μετράνε, οπότε εμείς πετύχαμε δύο, αυτοί ένα και έτσι κερδίσαμε το ματς», υπογράμμισε ο Βάις και συνέχισε αναφερόμενος στο επόμενο καθοριστικό παιχνίδι της Σλοβακίας με την Αγγλία την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης.


«Ξέρουμε ότι πρέπει να πάρουμε κάτι από τον αγώνα με την Αγγλία για να μπορέσουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα που είναι το φαβορί του ομίλου. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για εκείνο το ματς», ήταν τα λόγια του.

Η καταπληκτική του προσποίηση στο γκολ κόντρα στους Ρώσους, θύμισε στους Έλληνες φιλάθλους ένα εξίσου υπέροχο γκολ που είχε σημειώσει κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»... χορεύοντας τότε όλη την άμυνα των Γάλλων. Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, θα ήθελε να παραμείνει περισσότερο στον Ολυμπιακό, ενώ υπογραμμίζει ότι οι αναμνήσεις που κουβαλάει στις αποσκευές του από τον Πειραιά, είναι μόνο ευχάριστες.

«Έχω καλές μνήμες από τον Ολυμπιακό. Δεν έμεινα εκεί όσο πολύ θα ήθελα αλλά η μεταγραφή μου έγινε τον Ιανουάριο μόλις πέντε μήνες αφού πήγα στην ομάδα». 

Όσο για τον... ένοχο του πρόωρου διαζυγίου του με τον Ολυμπιακό! Ποιος άλλος από τον... λατρεμένο του Μίτσελ! Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε το καυστικό διαδικτυακό σχόλιο του Σλόβάκου, μετά τη βαριά ήττα του Ολυμπιακού στο «Ολντ Τράφορντ» από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-0; «Άτυχος ο Ολυμπιακός σήμερα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τουλάχιστον, ο κύριος Μοντέλο έδειχνε ωραίος στον πάγκο, οπότε θα είναι χαρούμενος», είχε γράψει στάζοντας χολή ο Βάις για τον Ισπανό τεχνικό. Κι ακόμη και σήμερα ούτε που θέλει να αναφέρει καν το όνομά του...

«Θα ήθελα να μείνω κι άλλο στον Ολυμπιακό, αλλά ήταν αδύνατο. Τα πράγματα δεν πήγαν όσο καλά θα ήθελα, οπότε δεν μπορούσα να μείνω παραπάνω και έπρεπε να φύγω. Νομίζω πως όλοι οι οπαδοί της ομάδας ξέρουν τον λόγο που έφυγα. Συνολικά πάντως αυτό που μένει είναι ότι πέρασα πολύ ωραία όσο έμεινα εκεί. Ήταν ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου», ολοκλήρωσε τη σύντομη συζήτηση που είχε και αποχώρησε προς το πούλμαν με την υπόλοιπη αποστολή της εθνικής Σλοβακίας. Η Αγγλία και η πρόκριση δεν μπορούν να περιμένουν...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ