2016-06-17 09:51:53
Φωτογραφία για Συγκλονίζει η υπόθεση της 19χρονης που βρέθηκε κρεμασμένη στο σπίτι της - Τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συνέβη τότε;
Το ξέσπασμα της μητέρας της σοκάρει την τοπική κοινωνία - Η 19χρονο βρέθηκε κρεμασμένη με ένα φουλάρι στο σπίτι της Τον φάκελο της μυστηριώδους υπόθεσης του θανάτου της 19χρονης Νίκης Μαυρουδή που είχε βρεθεί απαγχονισμένη από τους οικίους της πριν από δύο χρόνια ανοίγει η δικαιοσύνη, μετά τις καταγγελίες της οικογένειάς της ότι η εκλιπούσα δεν αυτοκτόνησε όπως αρχικά είχαν αποφανθεί οι αρχές, αλλά δολοφονήθηκε. Η μητέρα της άτυχης κοπέλας καταγγέλλει ολιγωρία στις έρευνες που είχαν γίνει τον Ιανουάριο του 2014, όταν η άτυχη κοπέλα βρέθηκε κρεμασμένη με ένα φουλάρι μέσα στο σπίτι της. Η 19χρονη για ένα διάστημα πριν συμβεί το μοιραίο, δεχόταν απειλές σύμφωνα με καταγγελία της οικογένειάς της. Σύμφωνα με όσα δήλωσε η μητέρα της της Νίκης Μαρουδή, έχει υποβληθεί μήνυση, ενώ ήδη έχει ασκηθεί και ποινική δίωξη κατά συγκεκριμένου προσώπου για ανθρωποκτονία από πρόθεση και πλέον η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης.


''Το παιδί μου το σκοτώσανε στον ύπνο. Ήταν δυνατό κορίτσι. Αν ήταν ξύπνιο θα αντιδρούσε. Θέλω δικαιοσύνη. Πρέπει να πληρώσει ο φονιάς του παιδιού μου. Είχε και μελανιές στο λαιμό της. Στη δεξιά πλευρά ψηλά είχε μια δαχτυλιά. Ο ιατροδικαστής δεν έκανε νεκροτομή, δεν κάνανε τίποτα'' λέει η μητέρα της 19χρονης που κατηγορεί ένα συγκεκριμένο άνθρωπο για τον θάνατο της κόρης της...

Όπως λέει: ''εκείνο το βράδυ το παιδί μου μίλησε. Μου είπε ότι φοβόταν τον συγκεκριμένο άνθρωπο, γιατί δεχόταν συνέχεια τηλεφωνήματα με απόκρυψη και το παιδί ήταν σε πανικό. Φοβόταν για τη ζωή της. Φοβόταν μην τη σκοτώσει. Είμαι 1.000% σίγουρη, ότι το παιδί μου δεν είχε κανένα ψυχολογικό πρόβλημα''.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ