2016-06-17 23:43:14
Φωτογραφία για Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ο ΣΥΡΙΖΑ πέφτει, η ΝΔ δεν μπορεί...
Συνεχώς ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή παρ’ όλη την σκληρή πολεμική του συστήματος... - Ο ΣΥΡΙΖΑ πληρώνει τα ψέματά του και τον εθνομηδενισμό - Αποτέλεσμα μηδέν από το άνοιγμα Κυριάκου προς κέντρο και κεντροαριστερά

Είναι φανερό πλέον και φαίνεται ολοκάθαρα και από την δημοσκόπηση της εταιρείας Kapa Research, την οποία δημοσίευσε την περασμένη Κυριακή η εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ, ότι την μεγάλη πτώση του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να την καρπωθεί πολιτικά η νέα Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δεδομένο ότι πληρώνει την ολέθρια πολιτική του και την μεταμόρφωσή του από αντιμνημονιακό κόμμα σε μία κυβέρνηση μαζί με τους ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου, η οποία προχώρησε σε ακόμη σκληρότερα μνημόνια, ακολουθώντας πιστά την πολιτική Σαμαρά-Βενιζέλου. Δεν πληρώνει, όμως, μόνον αυτό. Αυτοί οι οποίοι χαράσσουν την γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπόρεσαν ή δεν θέλησαν να αντιληφθούν ότι το 35,5%, το οποίο έλαβαν στις εκλογές, δεν αποτελείται από τους πάσης φύσεως και αποχρώσεως μαρξιστές, όπως αυτοί οι οποίοι συναποτελούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Συνασπισμό του 4%.


Η ολοφάνερη επίθεσή τους απέναντι σε κάθε τι εθνικό, η διεθνιστική και εθνομηδενιστική πολιτική τους, σίγουρα δεν ικανοποίησε τους πατριώτες που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να φύγει η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.

Η επίθεσή τους κατά της Εκκλησίας και η πρόθεσή τους για χωρισμό Εκκλησίας και κράτους ακόμη δεν έχει λάβει τις διαστάσεις, τις οπωσδήποτε αρνητικές για αυτόν. Τραγική η πολιτική τους και στο μεγάλο εθνικό και κοινωνικό πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, ένα πρόβλημα που το κληρονόμησαν μεν από το πολιτικό κατεστημένο των προηγουμένων δεκαετιών, αλλά δεν έκαναν τίποτε για να το αντιμετωπίσουν. Το αντίθετο, συνεπείς στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ του 4%, έκαναν τα πράγματα χειρότερα.

Ενώ όμως ο ΣΥΡΙΖΑ πέφτει και χάνει δέκα ολόκληρες μονάδες από το εκλογικό του ποσοστό στις ευνοϊκότερες γι’ αυτόν δημοσκοπήσεις, η Νέα Δημοκρατία δεν κερδίζει παρά 3 έως 4 μονάδες από το ποσοστό που έλαβε στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015.

Η πολιτική του νέου προέδρου της Ν.Δ., Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι ξεκάθαρα προκλητική απέναντι στις δυνάμεις της λεγόμενης λαϊκής δεξιάς και στα εθνικά και πατριωτικά στοιχεία, τα οποία θα ήταν δυνατόν φεύγοντας από τον ΣΥΡΙΖΑ ή από άλλα κόμματα να ενισχύσουν την Ν.Δ. Γιατί τι άλλο από πρόκληση ήταν η παρουσία και η συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην σύνοδο της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ μαζί με τον Χένρυ Κίσινγκερ; Η νέα τάξη πραγμάτων στην Ν.Δ. είναι στην πραγματικότητα ένα άνοιγμα προς το κέντρο και την κεντροαριστερά. Τα ονόματα που ακούγονται ότι θα πολιτευτούν με την Ν.Δ. όπως Πρετεντέρης, Ραγκούσης, Άννα Διαμαντοπούλου, ακόμη και για τον Βενιζέλο έχει αναφερθεί, σίγουρα διώχνουν πολλούς από τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους της κεντροδεξιάς. Την ίδια στιγμή δεν έρχονται στην Νέα Δημοκρατία οι μάζες του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ, οι οποίες απολαμβάνουν τα αγαθά της εξουσίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ίδια χρονική περίοδο κατά την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ πέφτει ραγδαία και η Ν.Δ. δεν ανεβαίνει, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ευρίσκεται σταθερά στην τρίτη θέση με τάσεις ανόδου και σημαντική διαφορά από το τέταρτο κόμμα! Ο λαός τιμά την πολιτική μας συνέπεια, την αγωνιστικότητά μας, το ότι είμαστε ανυποχώρητοι και ασυμβίβαστοι.

Όσο γι’ αυτούς, οι οποίοι παριστάνουν τους “φίλους” μας και λένε ότι είναι… χαμένη ψήφος η ψήφος στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του 7%, θα τους θυμίσουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ που σήμερα κυβερνά ήταν επί 40 σχεδόν χρόνια είτε σαν ΚΚΕ εσωτερικού, είτε σαν Συνασπισμός, είτε σαν ΣΥΡΙΖΑ στο 4%. Εμείς είμαστε μόνον τέσσερα χρόνια στο 7% και αναμένεται συνέχεια Ν.Γ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ