2016-06-17 23:58:15
Φωτογραφία για «ΕΙΣΗΓΗΣΗ... ΜΙΤΣΕΛ Ο ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΣΤΗΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛ ΚΑΙ 5 εκ. ΕΥΡΩ»
Η Sport σε δημοσίευμά της αποκαλύπτει πως ο Ρομπέρτο ήταν πρόταση... Μίτσελ στην Εσπανιόλ και ότι ο Ολυμπιακός έχει ζητήσει 5 εκατ. ευρώ για την επισημοποίηση της συμφωνίας.

Το δημοσίευμα τονίζει πως η συμφωνία θα κλείσει, ωστόσο η Εσπανιόλ ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις στα 3 - 3,5 εκατ. ευρώ και ο Ολυμπιακός... ζήτησε 5 για να γίνει επίσημο το deal.

Το γεγονός πως υπάρχει θετική διάθεση και κατανόηση των ερυθρόλευκων για τον Ισπανό τερματοφύλακα φαίνεται πως θα βοηθήσει για την επιστροφή του Ρομπέρτο στην χώρα του. Επίσης το δημοσίευμα αναφέρει πως οι πρώτες συζητήσεις έγιναν δύο με τρεις εβδομάδες πριν μετά από πρόταση του Μίτσελ που ήταν μέσα στους υποψηφίους για τον πάγκο των Ισπανών.

Παρουσία του ατζέντη του γκολκίπερ των ερυθρόλευκων, Μαριάνο Αγκιλάρ, έγινε επαφή στην Βαρκελώνη. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού πρότεινε στους ιθύνοντες της Εσπανιόλ να πάρουν τον παίκτη με... κλειστά μάτια. Πολύ καλή άποψη είχε και ο Κίκε Φλόρες, ο οποίος ανέλαβε μετά επίσημα τον σύλλογο και ήταν ένα από τα πρώτα ονόματα που πρότεινε.

Η Εσπανιόλ ευελπιστεί και θεωρεί πως θα έχει ανακοινώσει τον Ρομπέρτο το αργότερο μέχρι την Κυριακή, ενώ από πηγές κοντά στον Ολυμπιακό προκύπτει πως δεν υπάρχει ακόμα deal για τον παίκτη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ