2012-05-15 13:28:32
Φωτογραφία για Το λαμπερό opening του Dream City! Δείτε φωτογραφίες...
Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Dream City, στην κορυφή του “Acro”, όπου μεταφέρθηκε για την καλοκαιρινή σεζόν και θα συνεχίσει να μας χαρίζει μοναδικά parties με την υπογραφή των καλύτερων.

Ο χώρος εντυπωσίασε πραγματικά τους παρευρισκόμενους ο οποίος περιλαμβάνει έναν open air πολυχώρο με 3 διαφορετικά stages. Το club (χωρητικότητας 1200 ατόμων), το privebar με την πισίνα (χωρητικότητας 300 ατόμων) και το cocktail & restaurantarea. Κάθε stage έχει τη δική του μουσική, όμως η πρόσβαση σε αυτά γίνεται με το ίδιο εισιτήριο. Όλο το συγκρότημα ονομάζεται DREAMCITY the sky project ενώ το moonlight stage με τη πισίνα ονομάζεται CELENE. Οι μέρες λειτουργίας θα είναι 7/7 για το prive pool bar και για το cocktail & restaurant area και 5/7 για το club.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι, κοσμικοί και μη διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ατενίζοντας την υπέροχη θέα του λόφου της Ακρόπολης ενώ οι ανεβαστικές μουσικές επιλογές των djs κράτησαν τα επίπεδα της διασκέδασης στα ύψη. Ανάμεσα στους καλεσμένους διακρίναμε τους: Μάκη Πουνέντη, Κώστα Φραγκολιά, Τρύφωνα Σαμαρά, Χάρη Σιανίδη, Νίκο Χαλκούση, Ζώη Σημαντήρα, Ζώη Μπάλλα και πολλούς ακόμα.

www.markos.tv
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ