2012-05-15 15:21:01
Φωτογραφία για Bild: Μεθυσμένοι Έλληνες έδειραν Ολλανδό επειδή νόμιζαν ό, τι ήταν Γερμανός!
«Μεθυσμένοι Έλληνες επιτέθηκαν σε Ολλανδό λόγω του προγράμματος λιτότητας, που έχει επιβληθεί στη χώρα από την Ε.Ε.» είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος της γερμανικής εφημερίδας, Bild, που αναφέρεται στο -γνωστό πλέον- περιστατικό που έλαβε χώρα στη Μονεμβασιά.

«Ένας Ολλανδός που ζει μόνιμα στην Ελλάδα, είναι το θύμα της ρατσιστικής επίθεσης που έλαβε χώρα στην Αθήνα με αφορμή το πρόγραμμα λιτότητας για το οποίο έχει δεσμευτεί η χώρα απέναντι στους Ευρωπαίους εταίρους της» γράφει η εφημερίδα.

«Δύο Έλληνες έσπασαν -στην κυριολεξία- στο ξύλο, ένα 78 χρονο Ολλανδό που ζει στη μικρή τουριστική πόλη της Μονεμβασιάς. Οι αδίστακτοι δράστες έσπασαν τη μύτη και το σαγόνι του άτυχου Ολλανδού ηλικιωμένου.» τονίζει η Bild.

«Σύμφωνα με τη μαρτυρία της γυναίκας του, ο άτυχος άνδρας ερωτήθη πρώτα από τους δράστες εάν είναι Γερμανός. Ωστόσο παρότι η απάντηση ήταν αρνητική, οι Έλληνες του επιτέθηκαν. Στη συνέχεια προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τον εαυτό τους, λέγοντας πως ήταν μεθυσμένοι.» γράφει η εφημερίδα και συμπληρώνει:

«Είναι η πρώτη τέτοια επίθεση που έχει σημειωθεί μετά το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης».

Άλλο που δεν ήθελαν οι Γερμανοί για να μας χλευάσουν…
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Συμβαίνει τώρα...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Συμβαίνει τώρα...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ