2016-07-17 12:52:08
Φωτογραφία για Γυναίκα Τζέιμς Μποντ επιθυμεί η Κρίστεν Στιούαρτ!
Υπέρ του να δει στο ρόλο του James Bond μία γυναίκα τάχθηκε η Kristen Stewart, κατά τη διάρκεια της προώθησης της νέας της ταινίας, με τίτλο "Equals", στην οποία συμπρωταγωνιστεί, μαζί με τον Νίκολας Χουλτ.

Όταν ο Χουλτ ρωτήθηκε από το "E! News" πώς θα του φαινόταν αν τον επέλεγαν να συνεχίσει το ρόλο του πράκτορα 007, στη θέση του Daniel Craig, αυτός είπε ότι «νομίζω ότι είμαι πολύ νέος για το ρόλο, για να είμαι ειλικρινής», σημειώνοντας ότι ο Μποντ είναι συνήθως ηλικιακά μεταξύ 30 και 40 χρόνων κι αυτός είναι μόνο 26.

«Ναι, αλλά αυτό είναι κάπως ξεπερασμένο», συμπλήρωσε η Stewart και στη συνέχεια οι δύο συμπρωταγωνιστές κατέκριναν όλους εκείνους που είναι αντίθετοι με το ν' αναλάβει το ρόλο ένας μαύρος ηθοποιός ή μία γυναίκα. Μάλιστα, η ίδια, όπως σημειώνει το govastileto.gr, ανέλυσε και το πώς αυτή φαντάζεται ότι θα μπορούσε το ρόλο να τον ενσαρκώσει μια γυναίκα.

«Θα ξεκινούσα από κορίτσι του Bond, που στη συνέχεια θα ήταν μόνο φίλη του και στο τέλος θ' αποκαλύπτονταν ότι αυτή είναι ο Bond», είπε.

Η star δεν είναι η πρώτη ηθοποιός που μίλησε για ένα θηλυκό Bond. Προηγήθηκε η Τζίλιαν Άντερσον, που οι θαυμαστές της την πρότειναν μέσω των social media ως τον επόμενο Bond, λέγοντας ότι έχει ξεκινήσει μία «ενδιαφέρουσα συζήτηση», προσθέτοντας: «Θα συμβεί ποτέ στην πραγματικότητα; Πιο πιθανό είναι πως όχι». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ