2016-07-29 06:18:07
Φωτογραφία για Ξεκινούν οι εργασίες εγκατάστασης φωτεινού σηματοδότη στον κόμβο των οδών Πεντέλης, Λ. Ακρίτα και Στουντίου, μετά από συνεχείς πιέσεις του Δήμου Αμαρουσίου προς την Περιφέρεια Αττικής
Ξεκινούν οι εργασίες εγκατάστασης φωτεινού σηματοδότη στον κόμβο των οδών Πεντέλης, Λ. Ακρίτα και Στουντίου, μετά από συνεχείς πιέσεις ...του Δήμου Αμαρουσίου προς την Περιφέρεια Αττικής

Γ. Πατούλης :Το παθογενές της γραφειοκρατίας, να χρειάζονται κοντά 4 χρόνια για να τοποθετηθεί ένας σηματοδότης αναδεικνύει σε πολλά επίπεδα την αποτυχία του Καλλικράτη

Άμεσα ξεκινούν οι εργασίες εγκατάστασης φωτεινού σηματοδότη στον κόμβο των οδών Πεντέλης, Λ. Ακρίτα και Στουντίου με την ολοκλήρωση των διαδικασιών υπογραφής των αδειών τομής και εκσκαφής στο συγκεκριμένο τμήμα.

Το έργο γίνεται πράξη μετά από τις συνεχείς πιέσεις του Δήμου Αμαρουσίου προς την Περιφέρεια Αττικής στην οποία ανήκει η αρμοδιότητα, προκειμένου να διασφαλισθεί η ασφαλής κίνηση οχημάτων και πεζών και να ικανοποιηθεί ένα δίκαιο και πάγιο αίτημα των κατοίκων και του τοπικού συλλόγου.

Από το έτος 2013, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου είχαν αιτηθεί προς την Περιφέρεια Αττικής την εγκατάσταση φωτισμού σήμανσης στον εν λόγω κόμβο, ενώ με την αποστολή των σχετικών εγγράφων από τότε μέχρι και πρόσφατα ζητούσαν την άμεση υλοποίηση του έργου.


Εκφράζοντας την ικανοποίησή του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης υπογραμμίζει:

«Η τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη στη συμβολή των οδών Στουντίου και Πεντέλης που έχει ανάγκη η περιοχή, επιτέλους γίνεται πράξη μετά από την παρέλευση σχεδόν 4 ετών, εξαιτίας της ολιγωρίας των υπηρεσιών της Περιφέρειας.

Υποστηρίξαμε από την πρώτη στιγμή το δίκαιο και πάγιο αίτημα των κατοίκων και του τοπικού συλλόγου και ασκήσαμε κάθε δυνατή παρέμβαση για την υλοποίησή του.

Το παθογενές της γραφειοκρατίας, να χρειάζονται κοντά 4 χρόνια, από το 2013,για να τοποθετηθεί ένας σηματοδότης αναδεικνύει σε πολλά επίπεδα την αποτυχία του Καλλικράτη.

Τι δουλειά έχει η Περιφέρεια να ορίζει τι θα κάνουμε στον τόπο μας και να περιμένουμε 4 χρόνια για να πράξει το αυτονόητο.

Μεταρρύθμιση του κράτους σημαίνει, για τα τοπικά προβλήματα αποφασίζει ο Δήμος και η τοπική κοινωνία και κανείς άλλος.»

Η φωτεινή σηματοδότηση του εν λόγω κόμβου, παράλληλα, με την επικαιροποίηση της κυκλοφοριακής μελέτης στην περιοχή, θα βελτιώσουν τις κυκλοφοριακές συνθήκες και θα εξασφαλίσουν την ομαλή και ασφαλή οδική κυκλοφορία οχημάτων και πεζών.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ