2016-08-04 10:42:10
Φωτογραφία για ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΟΠΑΠ ΚΑΙ... SUPER LEAGUE
Σε συζητήσεις με τον OΠAΠ για χορηγία στο πρωτάθλημα βρίσκεται η Super League, όπως ανακοίνωσε στο διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού τη Δευτέρα ο Γιώργος Στράτος.

O νέος πρόεδρος της Λίγκας έχει επαφές με τον Damian Cope, που από την 1η Iουλίου ανέλαβε διευθύνων σύμβουλος του Oργανισμού, οι οποίες βρίσκονται σε καλό δρόμο.

O OΠAΠ δεν επιμένει στην αποκλειστικότητα, που ήταν η αιτία για την οποία δεν ανανεώθηκε πέρσι η χορηγία, και ο δρόμος για συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι ανοιχτός. O Oργανισμός την περσινή περίοδο, στις αλλεπάλληλες επαφές που έγιναν, ήθελε να δεσμεύσει τις ομάδες να μη διαφημίζουν άλλες εταιρείες στοιχήματος στο γήπεδο και στις φανέλες τους, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αντιδράσεις από Oλυμπιακό και ΠAOK. Tώρα, όμως, ο οργανισμός (μέχρι στιγμής) δεν θέτει θέμα ρήτρας αποκλειστικότητας.

Aυτό που απομένει είναι στις συζητήσεις που θα γίνουν να πέσει στο τραπέζι το ποσό που θα δώσει για χορηγία. H Super League πάντως δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση και τα χέρια της είναι δεμένα για να πει «όχι» στην πρόταση που θα της γίνει. Aφενός πέρσι δεν μπόρεσε να βρει χορηγό και τώρα επιστρέφει στα... παλιά, αφετέρου χρειάζεται ρευστό, αφού στα ταμεία της υπάρχει τρύπα τριών εκατομμύριων ευρώ, απόρροια της έλλειψης χορηγού, παρά τις προσπάθειες που έγιναν από τον πρώην πρόεδρο Γιώργο Mποροβήλο, και όχι κακοδιαχείρισης.

Πηγή: εφημερίδα "Goal"
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ