2016-08-07 14:53:11
Φωτογραφία για ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ... ΔΥΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Αρκετά προχωρημένες φαίνονται οι επαφές του Ολυμπιακού για τον αμυντικό της Νότιγχαμ Φόρεστ, Μάικλ Μάνσιεν και τον Κροάτη εξτρέμ, Ίβο Ιλίτσεβιτς.

Μπορεί προτεραιότητα για τον πρωταθλητή Ελλάδας να αποτελεί αυτή τη στιγμή η ανακοίνωση του νέου προπονητή, ωστόσο εξίσου σημαντικά είναι και τα... μεταγραφικά ζητήματα.

Οι προσθήκες στο ρόστερ κρίνονται απαραίτητες και επιτακτικές και δεν αποκλείεται όταν τελειώσει το θέμα προπονητή μέσα στις επόμενες ώρες, οι ερυθρόλευκοι να αρχίσουν αμέσως να κλείνουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις.

Ήδη, σύμφωνα με δημοσίευμα του Goal, οι υποθέσεις του Άγγλου αμυντικού της Νότιγχαμ Φόρεστ, Μάικλ Μάνσιεν και του Κροάτη εξτρέμ, Ίβο Ιλίτσεβιτς (που έχει μείνει ελεύθερος από το Αμβούργο) είναι αρκετά προχωρημένες.

Μάλιστα ο πρώτος έμεινε εκτός αποστολής από τον χθεσινό αγώνα της Φόρεστ με την Μπέρτον Άλμπιον για την πρεμιέρα της Τσάμπιονσιπ, κάτι που δείχνει πολλά.

Όσον αφορά τον Ιλίτσεβιτς, ο Ολυμπιακός «τρέχει» ζωηρά και τη συγκεκριμένη υπόθεση για να ενισχύσει τα άκρα της επίθεσης, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ