2016-08-09 20:54:44
Φωτογραφία για ΜΠΕΝΤΟ : ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ!
Αποφασισμένος να πετύχει ο Πάουλο Μπέντο στον Ολυμπιακό!

«Ξέρω πού έρχομαι», έλεγε στους ανθρώπους του Θρύλου.

Η ανακοίνωση μένει για την πρόσληψη του Πάουλο Μπέντο από τον Ολυμπιακό. Η συμφωνία με τον Πορτογάλο τεχνικό είναι δεδομένη και σήμερα αναμένεται να επικυρωθεί, ενώ την Τετάρτη θα γίνει η επίσημη παρουσίασή του.

Ο 47χρονος προπονητής, που έχει υπογράψει για δύο χρόνια, θα ταξιδέψει στην πατρίδα του για να πάρει τα πράγματά του και να έρθει για... μόνιμη εγκατάσταση, ενώ την Τετάρτη θα προπονήσει για πρώτη φορά τη νέα του ομάδα (χθες και σήμερα είναι μέρα ρεπό). Άλλωστε δεν υπάρχει καιρός για... χάσιμο, από τη στιγμή που σε μια εβδομάδα υπάρχει το πρώτο ματς με την Αρούκα για τα playoffs του Europa League, ενώ μέχρι το τέλος του μήνα υπάρχουν συνολικά τέσσερα επίσημα ματς.

Ο Μπέντο «κέρδισε» τους ανθρώπους του Ολυμπιακού από τις πρώτες επαφές μαζί τους, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sport-fm.gr". Έδειξε αποφασισμένος να πετύχει έχοντας πλήρη επίγνωση του βάρους που καλείται να σηκώσει, αλλά και απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητές του.


«Ξέρω σε τι ομάδα έρχομαι και θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε», έλεγε στους διοικούντες τους πρωταθλητές.

Στο πλευρό του θα έχει τέσσερις δικούς του ανθρώπους, όπως σας έχουμε ενημερώσει. Ο πρώτος είναι ο Σέρτζιο Κόστα, ο οποίος θα είναι το… δεξί του χέρι του, ενώ ο Ρικάρντο Πέρες θα αναλάβει καθήκοντα προπονητή τερματοφύλακα. Το νέο τεχνικό επιτελείο των ερυθρολεύκων θα συμπληρώνεται από τον γυμναστή Πέδρο Περέιρα και τον Βίτορ Σιλβέστρε, που θα έχει ρόλο αναλυτή αγώνων.

Μένει να φανεί ποιο σύστημα θα εφαρμόσει στον Ολυμπιακό ο Μπέντο, μιας και στη Σπόρτινγκ έπαιζε με 4-4-2 με ρόμβο, ενώ στην εθνική Πορτογαλίας προτιμούσε κυρίως το 4-3-3, με κάποιες παραλλαγές (4-2-3-1 ή 4-3-2-1).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ