2016-08-21 13:44:57
Φωτογραφία για Απίστευτες εικόνες ντροπής στην παραλία Σεϊτάν Λιμάνια στα Χανιά!
Ακόμα και οι πιο παρθένες ή φυσικού κάλλους παραλίες «κακοποιούνται» μόλις γίνουν αντιληπτές από το μοναδικό είδος σε αυτό τον πλανήτη που αδιαφορεί πλήρως και δεν σέβεται την ίδια τη φύση.

Από τον ανθρώπινο πολιτισμό του... σκουπιδιού, δεν γλίτωσε ούτε η όμορφη παραλία Σεϊτάν Λιμάνια στο Ακρωτήρι Χανίων. Δυστυχώς η παραλία από μια περιοχή που ελάχιστοι γνώριζαν, τα τελευταία χρόνια έγινε γνωστή και αυτό δυστυχώς είχε τις επιπτώσεις του.

Στο μήνυμα και στις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης περιγράφει την κάποτε παρθένα και άγνωστη παραλία.

«Δυστυχώς η παραλία που είναι γνωστή ως ''του Στεφάνου'' ή "Σειτάν Λιμάνια" έχει γίνει πλέον υπερβολικά γνωστή. Πρώτη φορά είχα πάει το 2011 και τότε σχεδόν κανείς δεν ήξερε ότι υπήρχε. Φέτος πήγα και αντίκρισα τις εικόνες που επισυνάπτονται.

Γόπες στην άμμο, στρώματα ή ομπρέλες που χάλασαν και άρα σαν άχρηστο βάρος θα έπρεπε να αφεθούν στη πρόχειρη ''χωματερή'', καπάκια, πλαστικά, χρησιμοποιημένα χαρτιά υγείας.


Στο βυθό της θάλασσας εντόπισα και 2 πλαστικές σακούλες τις οποίες μάταια προσπάθησα να πιάσω καθώς η πίεση του νερού στα αυτιά μου δεν με άφηνε να πάω βαθύτερα.

Αναρωτιέμαι τι είδους άνθρωποι αφήνουν σκουπίδια σε μία τόσο μαγευτική παραλία, τι είδους άνθρωποι δεν κάνουν τη παραμικρή κίνηση να αποτρέψουν τους άλλους από το αφήσουν σκουπίδια ή ακόμα χειρότερα κάθονται πάνω σε αυτά σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Πώς θα μπορούσε ο δήμος να διαφυλάξει αυτή τη παραλία; Μήπως τελικά θα έπρεπε να πληρώνουμε κάποιο έξτρα ανταποδοτικό τέλος για να μαζεύει κάποιος τα σκουπίδια που αφήνουν ασυνείδητοι;

Θα πρέπει επιτέλους ακόμα και αν επισκεπτόμαστε μία και μοναδική φορά, μία παραλία ή οποιοδήποτε μέρος να το αφήνουμε φεύγοντας όπως θα θέλαμε να το βρούμε και εμείς».
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ