2016-10-29 22:03:05
Φωτογραφία για Νίκη Ολυμπιακού με φωνές Ατρομήτου
Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 του Ατρομήτου, στο Περιστέρι, με γκολ του Ιντέγε, για την 9η αγωνιστική, ενώ οι Περιστεριώτες έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του κ. Δελφάκη. Ο Ατρόμητος ζήτησε πέναλτι στο 7′ για χέρι του Ντα Κόστα, έπειτα από προσπάθεια του Στόιτσεφ. Νωρίτερα είχε υποδειχθεί λανθασμένα σε αντικανονική θέση και ο Βασιλείου, ενώ στο 27′ ο Λε Ταλέκ υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ κι ενώ έβγαινε τετ α τετ με τον Καπίνο. Ο Ατρόμητος ήταν ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο. Κυκλοφόρησε την μπάλα καλά και απείλησε, σε αντίθεση με τον ακίνδυνο Ολυμπιακό, του οποίου οι παίκτες έκαναν αρκετά λάθη και ιδιαίτερα ο Ντα Κόστα.

Στο 25′, ο Βασιλείου έδωσε στον Λε Ταλέκ, αυτός στον Στόιτσεφ, ο οποίος πέρασε και τον Καπίνο, αλλά το πλασέ του μέσα από την περιοχή πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Τεράστια ευκαιρία! Στο 43′, έγινε σέντρα του Ουμπίντες από δεξιά, ο Βασιλείου μπήκε στη μικρή περιοχή του Ατρόμητου, έπιασε την κεφαλιά, όχι καλά, όμως, με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει άστοχα άουτ
. Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 54′, όταν ο Φορτούνης έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Ιντέγε σηκώθηκε αμαρκάριστος και με εξαιρετική κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 65′ ο Φορτούνης από αριστερά έδωσε τη μπάλα στον Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος σούταρε από τον άξονα έξω από την περιοχή, αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι. Στο 70′ ο Ιντέγε πλάσαρε από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, από πάσα του Ρέτσου, όμως ο Γκορμπούνοφ έπεσε στην αριστερή του γωνία και μπλόκαρε τη μπάλα.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ