2016-10-30 15:41:25
Φωτογραφία για Στον Εισαγγελέα για το πολυπλόκαμο κύκλωμα - Ο κομβικός ρόλος μιας γυναίκας
Η όλη επιχείρηση για την εξάρθρωση της μεγάλης εγκληματικής οργάνωσης πραγματοποιήθηκε έπειτα από πολύμηνη παρακολούθηση Διαβάστε περισσότερα

Η έφοδος της ΕΛ.ΑΣ οδήγησε σε πολυπληθές κύκλωμα διακίνησης προσφύγων!

Στον Εισαγγελέα Ηρακλείου αναμενεται να οδηγηθούν, ίσως και εντός της ημέρας, οι συλληφθέντες ως μέλη του κυκλώματος προώθησης μη νόμιμων αλλοδαπών, υπόθεση που αποκάλυψε το Cretalive.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, 5 είναι οι συλλήψεις που έγιναν στην Κρήτη, ενώ ακόμα πέντε άτομα που συνελήφθησαν στις έρευνες στην υπόλοιπη χώρα θα μεταφερθούν στο νησί για να δώσουν λόγο στη δικαιοσύνη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ των συλληφθέντων είναι και μια εργαζόμενη στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, ο ρόλος της οποίας χαρακτηρίζεται "κομβικός" στη διακίνηση των αλλοδαπών. Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται προκειμένου να αποκαλυφθεί πλήρως ο τρόπος λειτουργίας του κυκλώματος και να "επιμεριστούν" οι ρόλοι καθενός από τους συλληφθέντες.

Υπενθυμίζεται ότι η επιχείρηση της ΕΛΑΣ ξεκίνησε από το αεροδρόμιο Ηρακλείου και ακολούθησε στη συνέχεια σε Χανιά και άλλες περιοχές της χώρας.

Η όλη επιχείρηση για τη εξάρθρωση της μεγάλης εγκληματικής οργάνωσης οργανώθηκε έπειτα από πολύμηνη παρακολούθηση και έγινε κάτω από συνθήκες άκρας μυστικότητας, ενώ αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛΑΣ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ