2012-05-18 22:28:02
Φωτογραφία για 10 ατάκες-FAIL που δεν πρέπει να πεις μετά από ένα one-night-stand
Οι στιγμές μετά από ένα παθιασμένο one-night-stand είναι συνήθως αμήχανες. Ή που πλακώνεσαι πάφα-πούφα και καπνίζεις 5-5 τα τσιγάρα, δήθεν απορροφημένος στην τζούρα της απόλαυσης, ή που ψάχνεις τη σωστή ατάκα να διαολοφύγεις. Προς Θεού, όσο θεικό ή τραγικό κι αν ήταν το σεξ που κάνατε την προηγούμενη το βράδυ, μην πεις ποτέ τα παρακάτω. Αλλιώς αιώνιες κατάρες της θα σε στοιχειώνουν για πάντα!

1. Ο δήθεν οικογενειάρχης

"Πω, πωωω... Πήγε αργάμησι... Να φεύγω κι εγώ. Θα με περιμένει και η γυναίκα/γκόμενά μου σπίτι και ποιος την ακούει. Σόρι που φεύγω τρεχάτος, όταν ξανανιώσεις μόνη σου και θες διασκέδαση, τηλεφώνησέ μου".

2. Ό,τι (δεν) λάμπει είναι sex machine

"Καλή ήσουν τελικά χτες. Και δεν σου φαινότανε. Σε έκοβα για μουρόχαβλο. Αλλά τελικά μου βγήκες δυναμίτης. Εύγε σου. Μην χαθούμε εμείς".

3. Εδώ και τώρα μετανάστευση

"Πρωινό ε; Δελεαστική η πρότασή σου, αλλά πρέπει σε 3 ώρες να φύγω για Νέα Υόρκη και δεν έχω ετοιμάσει καν βαλίτσα. Τα λέμε όταν επιστρέψω. Μάλλον σε κάνα δίχρονο".


4. Του κατηχητικού

"Τελικά τα φαινόμενα απατούν. Μπορεί να μοιάζεις οπτικά στην Pamela Anderson, αλλά είσαι τελικά πολύ σεμνή και καλή κοπέλα στο κρεβάτι. Και ξέρεις, εγώ τα σεμνά κορίτσια τα σέβομαι".

5. Στρίβειν δια του γάμου

"Ήταν ωραία χτες, αλλά ελπίζω να καταλαβαίνεις πως δεν σήμαινε τίποτα. Ο καθένας έχει τη ζωή του. Εγώ για παράδειγμα, σε μερικές ώρες παντρεύομαι".

6. Τριολέ

"Τι σκέφτομαι; Να μωρέ, έχω ένα πράγμα που με προβληματίζει: αν, ας πούμε, επέλεγα τη φίλη σου χτες βράδυ, μήπως κάναμε τελικά καλύτερο κρεβάτι. Δεν της χτυπάς μία να δεις που βρίσκεται; Κι αν είσαι σε φάση πες της να περάσει μια βόλτα από 'δω".

7. Η Οσκαρική Ζώνη

"Κάτσε μισό λεπτό, να κλείσω την κάμερα. Ξέρεις, μου αρέσει να βλέπω όλα τα one-night-stands μου με φίλους, τα βράδια που δεν έχει μπάλα".

8. Τα σαγόνια του καρχαρία

"Δεν λέω, καλή ήσουν γενικά, αλλά να, μήπως να κάνεις καμιά εξάσκηση στο στοματικό με καμιά μπανάνα; Και χωρίς να την δαγκώνεις αυτή τη φορά".

9. Η δουλειά δεν είναι ντροπή

"Που θες να σου αφήσω τα λεφτά; Στο κομοδίνο ή στο έξω τραπεζάκι του χολ;".

10. Πολύ χαλαρή σε βρίσκω

"Καλά πηδηχτήκαμε, καλά κοιμηθήκαμε, δεν σηκώνεσαι τώρα να φτιάξεις κάνα πρωινό της προκοπής να φάμε να καρδαμώσουμε; Με ξεζούμισες χτες και νιώθω λίγο κομμάρες".

Πηγή:mensguide.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ