2012-05-19 02:07:04
Φωτογραφία για Το τηλεφώνημα της Α. Μέρκελ στον Κ. Παπούλια
Τηλεφωνική επικοινωνία με την Άνγκελα Μέρκελ είχε νωρίτερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, με πρωτοβουλία της Καγκελαρίου της Γερμανίας.Για το περιεχόμενο της συνομιλίας ο κ. Παπούλιας ενημέρωσε τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο. Τις επόμενες ώρες αναμένεται ο πρωθυπουργός να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για τα όσα ειπώθηκαν μεταξύ της κ. Μέρκελ και του κ. Παπούλια ενώ όπως είπε το MEGA, το περιεχόμενο της συνομιλίας αφορούσε τις διεργασίες που γίνονται ενόψει της Συνόδου Κορυφής.

Οπως μετέδωσε το Αθηναϊκο Πρακτορείο, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Καγκελαρίας Γκέοργκ Στράιτερ δήλωσε ότι η κ. Μέρκελ στην διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, επανέλαβε τη θέση της γερμανικής κυβέρνησης, αλλά και των Ευρωπαίων εταίρων, για τον σχηματισμό σταθερής ελληνικής κυβέρνησης, το συντομότερο, μετά τις εκλογές.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Στράιτερ, οι δύο ηγέτες έχουν και κατά το παρελθόν συζητήσει και θα το επαναλάβουν σίγουρα και στο μέλλον, ενώ αρνήθηκε να αποκαλύψει λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της συνομιλίας, το οποίο χαρακτήρισε «εμπιστευτικό».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ