2012-05-19 06:36:04
Φωτογραφία για «Με 188 χιλ. ευρώ λύνεται το θέμα με Σηφάκη»
Καμία πρόθεση να εκδικηθεί τον Άρη, παρά μόνο να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα του, έχει ως σκοπό ο Μιχάλης Σηφάκης, όπως δήλωσε ο μάνατζέρ του, Παύλος Τοπίδης, μιλώντας στον Libero.

«Η συνεργασία του Σηφάκη με την ΠΑΕ Άρης θα λήξει στις 30 Ιουνίου. Πριν το Πάσχα είχε επικοινωνήσει με τον κ. Αμπελά για να διακανονίσουν τα χρήματα, ώστε να μην έχει πρόβλημα η ομάδα με την αδειοδότηση. Οτιδήποτε έχουμε διακανονίσει με την ΠΑΕ και αφορά παλαιότερες οφειλές τηρείται, έτσι ξεκινήσαμε πριν δύο μήνες μια διαδικασία για να λυθεί το θέμα της φετινής οφειλής μιας και ο Μιχάλης θα είναι με την Εθνική.

Έχει γίνει μια προσπάθεια μεταξύ δύο ανθρώπων της διοίκησης και της δικής μας πλευράς για να τα βάλουμε κάτω. Ο παίκτης έκανε την κίνηση της προσφυγής για να εξασφαλίσει τα 188.000 ευρώ.

Είναι όρος του συμβολαίου που λέει ότι σε περίπτωση που το συμβόλαιο λυθεί μονομερώς με υπαιτιότητα της ΠΑΕ υπάρχει αυτό το ποσό. Αν εγώ πήγαινα και υπέγραφα τον Σηφάκη σε ομάδα μόνος μου, χωρίς την συγκατάθεση της ΠΑΕ, θα πλήρωνα 3 εκατ.


Αν υπάρχει κάποιος που από τη διοίκηση που πει ότι δεν έχω βάλει πλάτη σε άλλα θέματα, θα ήθελα να τον ακούσω. Αυτή τη στιγμή έχει χαθεί ο δίαυλος επικοινωνίας, με την επικοινωνία να γίνεται μόνο μέσω δικηγόρων. Αν πληρωθεί αυτό το ποσό, δεν έχω δικαίωμα να κάνω τίποτα», τόνισε ο ατζέντης του διεθνούς γκολκίπερ.

«Η ΠΑΕ Άρης ξέρει που πρέπει να απευθυνθεί για να λυθεί το θέμα. Εάν θέλει να λήξει πριν την εκδίκαση της προσφυγής, κάτι που δεν θέλει και ο Μιχάλης, το θέμα θα καλυφθεί. Αν ο Σηφάκης ήθελε να εκδικηθεί τον Άρη, δεν θα μίλαγε για διακανονισμούς. Ήταν δική μου ιδέα τον Ιανουάριο, ότι αν δεν μπορούμε να συνεχίσουμε, να τα βάλουμε κάτω, να τα βρούμε και να φύγουμε. Η απάντηση του Μιχάλη και της ΠΑΕ όμως ήταν να μην τελειώσει έτσι η συνεργασία των δύο πλευρών», πρόσθεσε.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ