2016-12-10 16:21:11
Φωτογραφία για 6 πράγματα που κάθε γυναίκα εύχεται να πέταγε ο άντρας της
Όλα καλά με τους συζύγους. Δεν λέμε για να τους παντρευτήκατε κάτι σπουδαίο είχαν και γενικότερα σε ένα σπίτι χρειάζονται, άλλωστε είναι οι κολόνες μην ξεχνιέστε! Ποιος θα σας πιάσει τη ζάχαρη από το ψηλό το ράφι, ποιος θα σας βοηθήσει με το σουπερ μάρκετ, ποιος θα μαστορέψει; Είναι όμως και κάποια πράγματα που δεν μπορείτε να τα αντέξετε, όπως το να κρατάνε στις τσέπες τους, στο γραφείο τους και στο σπίτι άχρηστα πράγματα. Όσο και να προσπαθείτε, απλά αρνούνται να τα αποχωριστούν.

Ποια είναι αυτά;

#1 Τα κέρματα

Μια κουδουνίζουν οι τσέπες τους, μια τα αραδιάζουν στο τραπέζι ή αλλιώς τα μαζεύουν σε κούπες. Μα τι είναι πιο εύκολο από να τα πάνε κάπου να τους τα κάνουνε χοντρά; Όχι θέλουν να τα βλέπουν, τέλος.

#2 Τα καλώδια

Καλώδια κουβάρια θα ήταν ο σωστός χαρακτηρισμός για αυτό που συμβαίνει. Μαζεύουν τα καλώδια των φορτιστών στο γραφείο τους και τα μπλέκουν με τα άλλα του υπολογιστή. Τη συνέχεια τη ξέρετε! Γκρινιάζουν που δεν μπορούν να τα ξεμπλέξουν.


#3 Τα αγαπημένα t-shirts

Αυτά που φορούσαν από την εποχή που άκουγαν το «Blue Da Ba Dee» (1999) και πλέον έχουν αποκτήσει τρυπούλες, ακόμα και αυτά τα θέλουν να τα θαυμάζουν στη ντουλάπα τους.

#4 Τα CD

Όλοι σας είχατε CD και αν είχατε και φορητό CD player θα ήσασταν και πολύ μπροστά. Αλλά ποιος τα κρατάει μέχρι σήμερα; Ο άντρας σας και τα στολίζει και στο σκρίνιο στο σαλόνι.

#5 Τα comic

Τα αγαπημένα τους comic που τα διάβασαν μια φορά και μετά στοιβάχτηκαν με όλα τα άλλα, είναι όσο να ναι ένα αγκάθι για κάθε σύζυγο – νοικοκυρά, διότι το μόνο που κάνουν πλέον είναι να μαζεύουν σκόνη. Πάντως σε αυτήν την περίπτωση πείτε και εσείς την αλήθεια, δεν κάνετε το ίδιο με τα περιοδικά σας;

#6 Τα σπασμένα pc και τα κινητά

Θα τα επιδιορθώσουν λένε κάποια στιγμή αλλά όλο και πιο πολλές συσκευές μαζεύονται και προκοπή δεν βλέπετε.

Μια είναι η λύση, πάρτε μια μαύρη σακούλα και πετάχτε τα πολλά πολλά. Το πιο πιθανό είναι να μην το καταλάβουν καν, διαφορετικά θα υπάρξει λίγη ένταση αλλά θα τους περάσει.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ