2016-12-10 16:50:08
Φωτογραφία για H Ashley Graham αποκάλυψε πως κάποιοι αρνήθηκαν να την ντύσουν επειδή είναι plus-size
Οίκοι μόδας αρνήθηκαν κατηγορηματικά να ντύσουν την Ashley Graham για την Vogue Για ένα fashion brand, είναι μεγάλη υπόθεση να εμφανιστεί ένα ρούχο σε εξώφυλλο περιοδικού. Εξίσου μεγάλη υπόθεση είναι και το plus-size μοντέλο, Ashley Graham, στο εξώφυλλο της Βρετανικής Vogue για το τεύχος Ιανουαρίου. Ωστόσο, τίποτα απ' τα δύο δεν είναι τόσο μεγάλη υπόθεση για κάποιους σχεδιαστές που απ' ότι φαίνεται αρνήθηκαν να στείλουν ρούχα που να μην είναι σε μέγεθος δείγματος για την φωτογράφιση της Graham.

Στο editor's letter που έρχεται μαζί με το τεύχος, η editor-in-chief, Alexandra Shulman, αποκάλυψε πως τα προβλήματα της βιομηχανίας με τα νούμερα πάνε πολύ πιο μακριά από την έλλειψη μοντέλων με καμπύλες στα εξώφυλλα. Ενώ τα Coach άρπαξαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν ρούχα για την Graham για την φωτογράφιση, άλλοι οίκοι δεν ενθουσιάστηκαν τόσο. Για την ακρίβεια, πολλά brands ''αρνήθηκαν κατηγορηματικά να μας δώσουν τα ρούχα τους", έγραψε στο γράμμα.


"Μου φαίνεται παράξενο πως ενώ ο υπόλοιπος κόσμος αποζητά απεγνωσμένα την αποδοχή ευρύτερων ορισμών φυσικής ομορφιάς από την μόδα, μερικά από τα πιο διάσημα fashion brands φαίνεται να κινούνται προς την αντίθετη κατεύθυνση," έγραψε η Shulman.

Δυστυχώς δεν είναι νέο φαινόμενο. Το καλοκαίρι που πέρασε, η Leslie Jones δεν μπορούσε να βρει έναν σχεδιαστή να την ντύσει για την πρεμιέρα του Ghostbusters (ο Christian Sirano ήρθε σε ρόλο σωτήρα τότε). Ανεξάρτητα με τον ντόρο που γίνεται στα social media, δεν έχουν αλλάξει και πολλά έτσι ώστε όλες οι γυναίκες να έχουν περισσότερες στιλιστικές επιλογές.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Γκέκας ξαναγίνεται Τούρκος
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Γκέκας ξαναγίνεται Τούρκος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ