2016-12-10 17:29:07
Φωτογραφία για Κωνσταντινόπουλος: Δεν υπάρχει 13η σύνταξη αλλά μια έκτακτη ενίσχυση – Δύσκολα μέτρα μετά τις γιορτές
"Oι πολίτες γνωρίζουν ποιος είναι ο προοδευτικός χώρος στην Ελλάδα", τόνισε ο επικεφαλής του τομέα Ανάπτυξης της Κ.Ο. της... Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδ. Κωνσταντινόπουλος

«Σεβόμαστε την ανάγκη των ανθρώπων που χρειάζονται κατά μέσο όρο τα 380 ευρώ, έστω και για μια φορά.

Άρα δεν υπάρχει 13η σύνταξη, αλλά μια έκτακτη ενίσχυση», τόνισε ο επικεφαλής του τομέα Ανάπτυξης της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, βουλευτής Αρκαδίας, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Εμείς δεν θα μιμηθούμε το ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα που χλεύαζε και λοιδορούσε το κοινωνικό μέρισμα με πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ το 2014», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντινόπουλο, «ο κ. Τσίπρας με την κίνηση αυτή προσπάθησε να αλλάξει το κλίμα στην κοινοβουλευτική του ομάδα.

Γι’ αυτό βιάστηκε!

Ήταν το δώρο τους για τα Χριστούγεννα, αφού πρέπει μετά τις γιορτές να ψηφίσουν πάλι εξαιρετικά δύσκολα μέτρα, όπως είναι το κόψιμο του ΕΚΑΣ, η αύξηση της φορολογίας από 01/01/2017».


Υπογράμμισε δε, ότι «ο κόσμος τους γνωρίζει καλά πια, θα πάρει τα χρήματα και θα τον «μαυρίσει» όταν έρθει η ώρα.

Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος καθημερινά βάζουν στη ζυγαριά τις εκλογές και την καρέκλα της εξουσίας και η πλάστιγγα γέρνει στη διατήρηση της εξουσίας».

Ακόμη, ο κ. Κωνσταντινόπουλος κατηγόρησε την κυβέρνηση για μεγάλες καθυστερήσεις στην απορρόφηση κονδυλίων και στην εφαρμογή των επενδυτικών εργαλείων .

Μεταξύ άλλων σημείωσε πως «δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μας για όσα είχε πει η αρμόδια Επίτροπος κ. Κρέτσου για τα έργα του ΕΣΠΑ 2007-2013, αφού με τροπολογία του ο κ.Χαρίτσης πριν από λίγες ημέρες, μετέφερε έργα από το ΕΣΠΑ 2007-2013 σε εθνικούς πόρους, λόγω καθυστερήσεων και αδράνειας».

Κάνοντας αναφορά στο κόμμα του τόνισε ότι έχει την πολιτική πρόταση και το στελεχιακό δυναμικό που θα κάνει πράξη την εθνική συνεννόηση που χρειάζεται η χώρα.

Όπως είπε, «οι πολίτες γνωρίζουν ποιος είναι ο προοδευτικός χώρος στην Ελλάδα. Με την ψήφο τους θα αλλάξουν τους εκλογικούς συσχετισμούς για να βγει η χώρα από την κρίση και το αδιέξοδο.

Στόχος μας είναι το ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατική Συμπαράταξη να αναδειχθεί δεύτερη κοινοβουλευτική δύναμη».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ