2016-12-10 19:21:50
Φωτογραφία για Επίθεση Γεωργιάδη σε Καμμένο για τα επιδόματα των Ενόπλων Δυνάμεων
Για ψέματα και παραπληροφόρηση κατηγορεί τον Πάνο Καμμένο ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος του Τομέα Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή συνέντευξη του υπουργού για το επίδομα παραμεθορίου και τα εκτός έδρας των υπηρετούντων σε μονάδες των συνόρων.

Ο κ. Γεωργιάδης υπογραμμίζει πως επίδομα παραμεθορίου δεν υπάρχει, ενώ παραπληροφορεί για τα εκτός έδρας αφού έχουν καταβληθεί μόνο 8 μέρες για το Α εξάμηνο και 14 μέρες για το Β εξάμηνο αντί των 48 [που προβλέπονται για όλο το έτος.

Ειδικότερα ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε:   

«Νέα ψέματα και παραπληροφόρηση από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο, σε σχετική του συνέντευξη (on alert) για το Επίδομα Παραμεθορίου και τις Ημέρες Εκτός Έδρας των υπηρετούντων, στον Έβρο - Νησιά του Αιγαίου - Μονάδες Προκάλυψης, στελεχών του Στρατού Ξηράς. Συγκεκριμένα:

Χαρακτηρίζει, ψευδώς, τις Ημέρες Εκτός Έδρας, ως Επίδομα Παραμεθορίου, όταν γνωρίζει ότι δεν υφίσταται τέτοιο επίδομα στο ισχύον Ειδικό Μισθολόγιο των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και η χορήγησή του απαιτεί σχετική νομοθετική ρύθμιση.


Παραπληροφορεί δηλώνοντας ότι καταβλήθηκε το σύνολο των Ημερών Εκτός Έδρας στα παραπάνω στελέχη, για το έτος 2016, όταν γνωρίζει ότι καταβλήθηκαν μόνο 8 Ημέρες για το Α΄ Εξάμηνο και 14 Ημέρες για το Β΄ Εξάμηνο, σύνολο 22 ημερών αντί των 48 ημερών που καλύπτουν την καταβολή όλου του έτους.

Αποκρύπτει ότι στον υπό ψήφιση Π/Υ για το έτος 2017, δεν υφίσταται πρόβλεψη για την καταβολή των εν λόγω Ημερών Εκτός Έδρας (24 εκ. ευρώ περίπου) ή αντίστοιχη πρόβλεψη νομοθέτησης του Επιδόματος Παραμεθορίου.

Καλώ τον κ. Καμμένο να σταθεί στο ύψος που απαιτεί ο θεσμός του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, ενημερώνοντας αληθώς και με ακρίβεια για θέματα που αφορούν στα στελέχη των Ενόπλων μας Δυνάμεων, διότι είναι η μόνη συμπεριφορά που αξίζουν».  
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ