2016-12-11 10:45:04
Φωτογραφία για Γοητεύουν οι επιδόσεις του νέου Core i7 7700K της Intel
Η καινούρια σειρά επεξεργαστών Kaby Lake της Intel, είναι ήδη διαθέσιμη για τους φορητούς υπολογιστές. Για τους σταθερούς υπολογιστές αναμένεται να ανακοινωθούν τα νέα μοντέλα, σε έναν μήνα περίπου, στην CES 2017. Παρόλα αυτά γνωστά site του χώρου, έχουν ήδη δημοσιεύσει previews του κορυφαίου μοντέλου της σειράς, i7 7700K, έχοντας στην διάθεσή τους ένα δείγμα του επεξεργαστή, το οποίο φαίνεται να είναι μάλιστα retail κομμάτι και όχι κάποιο engineering sample. Τα previews έχουν πραγματοποιηθεί πάνω σε υπάρχουσες μητρικές με chipset Z170, το οποίο έχει δεχθεί το κατάλληλο BIOS update για τους νέους επεξεργαστές. Αυτό σημαίνει ότι σε έναν μήνα από σήμερα και στα reviews που θα πραγματοποιηθούν με chipsets της σειράς 200, τα αποτελέσματα ίσως να διαφέρουν, παρουσιάζοντας μια πιο θετική εικόνα για τον i7 7700K.

Ξεκινώντας από το γνωστό Tom's hardware, το οποίο ήταν και το πρώτο site που δημοσίευσε σχετικό preview, το site προχώρησε σε ένα preview του επεξεργαστή πάνω σε μητρική Gigabyte GA-Z170X-Ultra
. Overclocking Intel’s Core i7-7700K: Kaby Lake Hits The Desktop! Κατά το αρχικό preview διαπιστώθηκε ότι ο Kaby Lake ήταν ιδιαίτερα ζεστός, ενώ και το firmware της Gigabyte φαινόταν να μην είναι ακόμα έτοιμο. Ο reviewer του site προχώρησε σε ένα update λίγες μέρες αργότερα, με μητρική MSI Z170A Gaming Pro Carbon, η οποία έδωσε κάπως καλύτερες θερμοκρασίες με τον i7 7700K. Κατά τα άλλα ο i7 7700K μοιάζει με έναν υπερχρονισμένο Skylake i7 6700K.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ