2016-12-12 09:01:43
Φωτογραφία για Cooler Master MasterBox 5t: προσιτό Gaming Case!
Η Cooler Master, ηγέτιδα δύναμη στον χώρο των εξαρτημάτων και των περιφερειακών, αποκαλύπτει σήμερα το MasterBox 5t. Βασισμένο στο κορυφαίο MasterCase Maker 5t, το νέο MasterBox 5t φέρνει ένα πλήθος gaming χαρακτηριστικών, στην mainstream κατηγορία. Με απέριττο εσωτερικό σχεδιασμό, πλήθος cut-outs για την ευκολότερη εγκατάσταση υποσυστημάτων, δυνατότητες επέκτασης και υποστήριξη πολλαπλών layouts, το MasterBox 5t μπορεί να φιλοξενήσει εκτεταμένα high end συστήματα με πολλούς ανεμιστήρες και DIY υδροψύξεις με χαρακτηριστική ευκολία. Ταυτόχρονα, με το πλήθος των routing οπών καλωδίων και του καλύμματος του PSU, διατηρεί την εικόνα του συστήματός σας καθαρή

Dual-tone κόκκινο και μαύρο φινίρισμαΣε συμφωνία με τον χρωματικό συνδυασμό που συναντάμε σε αρκετές gaming-focused μητρικές και κάρτες γραφικών, το MasterCase Maker 5t έρχεται με κόκκινες πινελιές: και δεν πρόκειται για κάποιο βαρετό κόκκινο χρώμα αλλά για μια ιδιαίτερη απόχρωση κόκκινης πέρλας που δίνει στο case ένα εντυπωσιακά πλούσιο χρωματικό αποτέλεσμα.


Κόκκινα LEDsΠροκειμένου να πετύχουμε την εικόνα που επιδιώκαμε, περιλάβαμε κόκκινο φωτισμό στο εμπρός μέρος του case. Τοποθετημένο χαμηλά και με δυνατότητα περιστροφής, ο συγκεκριμένος φωτισμός έρχεται εύκολα στα δικά σας μέτρα.

  I/O panelΤο controller board του MasterBox 5t σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε high και low λειτουργία για την ταχύτητα περιστροφής των ανεμιστήρων σας. Επιπλέον, σας παρέχει δύο USB 3.0 ports και τις απαραίτητες συνδέσεις ήχου στο πλέον βολικό σημείο του tower.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ