2012-05-19 10:21:13
Φωτογραφία για Βροχερό το σκηνικό του καιρού
Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην ανατολική χώρα με βελτίωση από το απόγευμα και άνοδο της θερμοκρασίας κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά προβλέπει για σήμερα Σάββατο η ΕΜΥ.

Τοπικές προγνώσεις

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρες καταιγίδες είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού στην Αττική. Οι άνεμοι πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 21 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις επικρατούν στη Θεσσαλονίκη που τις απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και την Θράκη νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες και ύφεση από το απόγευμα. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 08 έως 21 βαθμούς.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα Ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Στην ανατολική Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά και την Εύβοια νεφώσεις με τοπικές βροχές, πιθανώς σποραδικές καταιγίδες και βελτίωση το απόγευμα. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις που τις απογευματινές ώρες θα αυξηθούν. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 11 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρες καταιγίδες. Το απόγευμα βελτίωση. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 21 βαθμούς.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση για τα επόμενα 24ωρα

Την Κυριακή στην κεντρική - ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές και τις απογευματινές ώρες στα Ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες, με βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα Ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Τη Δευτέρα αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές με λίγες τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο 6 με 7 πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο κυρίως στα δυτικά.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ