2016-12-16 08:32:15
Φωτογραφία για Χιονιάς και ισχυρός παγετός μέχρι τη Δευτέρα
Νέα επιδείνωση του καιρού αναμένεται από σήμερα και αύριο με τσουχτερό κρύο και χιόνια ακόμα και σε πιο πεδινές περιοχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση ενώ ο παγετός αναμένεται να είναι ισχυρός τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι τη Δευτέρα.

Χθες η ΕΜΥ εξέδωσε Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού σημειώνοντας ότι από σήμερα θα σημειωθούν χιονοπτώσεις:

α. τις πρωινές ώρες στην Κεντρική Μακεδονία (κυρίως Χαλκιδική) (από τα 200 μέτρα)

β. κυρίως από το απόγευμα στη Θεσσαλία (από τα 200 μέτρα) στην Κεντρική και Ανατολική Στερεά και Εύβοια (από τα 300-400 μέτρα) στην Βόρεια και Ανατολική Πελοπόννησο (από τα 400-500 μέτρα).

3) Το Σάββατο (17-12-2016) εκτός από τις προαναφερθείσες περιοχές και στα ημιορεινά της Κρήτης, άλλα από το απόγευμα θα εξασθενήσουν σε όλα τα ηπειρωτικά και το βράδυ θα σταματήσουν.

Παγετός αναμένεται τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά ο όποιος στα βόρεια θα είναι ισχυρός μέχρι και το πρωί της Δευτέρας (19-12-2016).


Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα για βροχή, και χιόνι ή χιονόνερο στα ορεινά, κατά τη διάρκεια της νύχτας. Παγετός θα σημειωθεί στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 5 έως 9 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους. Χιονόνερο και πιθανώς χιόνι θα πέσει κατά τη διάρκεια της νύχτας. Παγετός και τοπικά περιορισμένη ορατότητα θα σημειωθούν στα ορεινά του νομού καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 1 έως 6 βαθμούς.

ΠΗΓΗ: http://www.enikos.gr/society/425414,Xionias-kai-isxyros-pagetos-mexri-th-Deytera.html
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ