2016-12-18 16:52:36
Φωτογραφία για H πρώτη κρατούμενη που κατάφερε να σπάσει το βραχιολάκι και να δραπετεύσει από τον κατ’ οίκον περιορισμό...
Έγινε η πρώτη κρατούμενη που κατάφερε να "σπάσει" το βραχιολάκι και να δραπετεύσει από τον κατ’ οίκον περιορισμό Η ελευθερία της κράτησε τρεις εβδομάδες, μέχρι να τη συλλάβουν ξανά, αυτή τη φορά μαζί με τον επίσης κατηγορούμενο σύζυγό της.

Η 44χρονη κατηγορούμενη για την υπόθεση της Energa έβαλε... "φωτιά" στην Αστυνομία όταν στις 19 Νοεμβρίου κατάφερε να βγάλει το βραχιολάκι που είχε φορέσει όταν αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους και να εξαφανιστεί. Το αποφάσισε όταν ενημερώθηκε ότι το δικαστικό συμβούλιο της επέβαλε να φοράει το βραχιολάκι για άλλους έξι μήνες.

«Δεν άντεξα την ψυχολογική και τη συναισθηματική φόρτιση όταν έμαθα ότι πρέπει να φορέσω και πάλι το βραχιολάκι και να παραμείνω σε κατ' οίκον περιορισμό, ενώ άλλοι συγκατηγορούμενοί μου είναι ελεύθεροι» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που την ανέκριναν.

Και αρνήθηκε πως είχε συνεργό. «Δεν με βοήθησε κανένας να διαφύγω, ό,τι έκανα, το έκανα μόνη μου», υποστηρίζει τους κοντινούς της ανθρώπους. Όμως οι αστυνομικοί έχουν βάσιμες υποψίες ότι είχε τουλάχιστον δυο συνεργούς.


Μάλιστα, σε video ντοκουμέντο που είχε δει το φως της δημοσιότητας, φαινόταν η 44χρονη να κατεβαίνει από ένα αυτοκίνητο και να μπαίνει σε ένα άλλο, όπου την περίμενε άγνωστο πρόσωπο και μαζί έφυγαν από το σημείο όπου πέταξε το κομμένο βραχιολάκι.

Μετά από έρευνες της αστυνομίας και στενή παρακολούθηση φιλικών και συγγενικών προσώπων, οι αξιωματικοί που είχαν αναλάβει την υπόθεση κατέληξαν στο συμπέρασμα πως το ζευγάρι των καταζητούμενων κινούνταν στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας ή της Κάτω Κηφισιάς και χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του ένα λευκό τζιπ.

Στις 12 Δεκεμβρίου, το αυτοκίνητο αυτό βγήκε από ένα υπόγειο γκαράζ και κατευθύνθηκε προς τη λεωφόρο Τατοΐου. Όταν ο οδηγός σταμάτησε σε ένα φαρμακείο, οι αστυνομικοί που παρακολουθούσαν το ζευγάρι αναγνώρισαν τον άνδρα της καταζητούμενης, φυγόδικο και με ένταλμα σύλληψης να εκκρεμεί εις βάρος του για την ίδια υπόθεση. Μαζί του στο αυτοκίνητο ήταν η 44χρονη.

Οι αστυνομικοί τους πλησίασαν και τους συνέλαβαν.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ