2016-12-19 00:08:09
Φωτογραφία για Νέα προκήρυξη για 1.145 θέσεις τακτικού προσωπικού στην Υγεία
Νέα προκήρυξη αναμένεται σύντομα από το υπουργείο Υγείας, για 1.145 μόνιμους νοσηλευτές και άλλους επαγγελματίες παραϊατρικών ειδικοτήτων Η πλειονότητα των θέσεων αφορά νοσηλευτές, μεταφορείς ασθενών, χειριστές ιατρικών συσκευών, φυσικοθεραπευτές και βοηθούς ιατρικών και βιολογικών εργαστηρίων, και εκτός των άλλων θα προβλέπει θέσεις προσωπικού και για το Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου.

Το αίτημα αναμένεται να σταλεί το επόμενο χρονικό διάστημα στο ΑΣΕΠ, καθώς ήδη δημοσιεύθηκε η απόφαση του υπουργείου Εργασίας, βάσει της οποίας καθορίζονται οι θέσεις για προσωπικό ειδικών κατηγοριών του Νόμου 2643/1998.

Οι θέσεις για ειδικές κατηγορίες πληθυσμού ανέρχονται σε 80, και αποτελούν τον βασικό «δείκτη» για τις ειδικότητες που θα συγκεντρώσουν την πλειονότητα των θέσεων. Συγκεκριμένα, κατανέμονται 23 θέσεις σε Τρίτεκνους, 22 στην κατηγορία ΑμΕΑ, 14 σε Πολύτεκνους και από επτά στις κατηγορίες Εθνικής Αντίστασης και Αναπήρων Πολέμου, οι οποίες αφορούν απογόνους ανθρώπων που πολέμησαν σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους, αλλά και Έμμεσης ΑμΕΑ, δηλαδή υποψηφίους που διαθέτουν συγγενείς πρώτου βαθμού με ειδικές ανάγκες
. Όσο για τις ειδικότητες όπου κατανέμονται οι περισσότερες θέσεις, είναι οι εξής: ΤΕ Νοσηλευτικής, ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών, ΥΕ Μεταφορέων Ασθενών, ΔΕ Χειριστών ιατρικών Συσκευών, ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων, ΤΕ Φυσικοθεραπευτών, ΔΕ Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων, ΤΕ Επισκεπτών Υγείας, ΤΕ Μαιών-Μαιευτών, ΤΕ Ραδιολογίας-Ακτινολογίας και ΥΕ Βοηθών Θαλάμου. Επίσης, θα ζητηθούν και τεχνικές ειδικότητες, όπως ΠΕ Πληροφορικής, ΔΕ Ηλεκτρολόγου, ΔΕ Υδραυλικού, ΔΕ Οδηγού, ΔΕ Θερμαστή και ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτη, αλλά και θέσεις Διοικητικών Οικονομικών ΠΕ και ΤΕ.

Τα νοσοκομεία

Η νέα προκήρυξη στοχεύει στην κάλυψη αναγκών, μεταξύ άλλων, των νοσοκομείων: Ευαγγελισμός, Παίδων Αγία Σοφία και Αγλαΐα Κυριακού, ΓΟΝΚ Άγιοι Ανάργυροι, ΚΑΤ, Αντικαρκινικό Άγιος Σάββας, ΓΝΑ Γ. Γεννηματάς, Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Σωτηρία», Ερυθρός Σταυρός, Λαϊκό, Ελενα Βενιζέλου-Αλεξάνδρα, ΓΝΑ Ιπποκράτειο, Σισμανόγλειο-Αμαλία Φλέμιγκ. Επίσης, θα στελεχωθούν τα Νοσοκομεία Τζάνειο, Ασκληπιείο, Θριάσιο, Άγιος Παντελεήμων, ΠΓΝ Αττικόν, Αντικαρκινικό Μεταξά, Σάμου, Χίου, Παπανικολάου Θεσσαλονίκης, Ψυχιατρικό Θεσσαλονίκης, ΓΝΘ Γεννηματά-Άγιος Δημήτριος, Ημαθίας, Γρεβενών, ΑΧΕΠΑ, Ιπποκράτειο, Θεαγένειο, Άγιος Παύλος, Σισμανόγλειο, Λάρισας, Βόλου, Τρικάλων, Πατρών, Κορίνθου, Λακωνίας, Αργολίδας, Ηρακλείου Βενιζέλειο, αλλά και το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας και το Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ